2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Gibson: a pápa meleg!

Mel Gibson családjában öröklődik a botrány. A színész nemrég párjával való szakítás miatt szerepelt a médiában, míg most apja miatt került be a botránykrónikákba.
2010. augusztus 12. csütörtök 11:50 - HírExtra
Az ausztrál származású színész édesapja Hutton Gibson harcos és hithű katolikus. Azonban úgy tűnik a valláshoz való kötődése erősebb mint az egyházhoz, miután egy élő rádióadásban melegnek nevezte az egyház vezetőit, köztük magát a pápát is.

A tmz.com értesülései szerint Gibson papa maga telefonált be a Political Cesspool (politikai pöcegödör) rádió adásába, ahol elmondta: szerinte a vatikáni vezetők fele maga is a fiúkat szereti, különben nem hunynának szemet a pedofil és egyéb szexuális visszaélésekkel vádolt papok bűnei felett.

Amikor visszakérdeztek a műsor vezetői, hogy szerinte a pápa is homoszexuális-e, azonnal megkapták a választ: „Hát persze, ő is ezért tűri el a dolgot, alattomos egy alak!”

Mel Gibson nem kívánta kommentálni édesapja kijelentéseit, sőt ami azt illeti az soha többé semmit nem kíván kommentálni, nyilatkozta a színész.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását