2024. április 29. - Péter

Lövöldözés: a Jobbik várja a lépéseket a közbiztonság megerősítésére

A Jobbik részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családja felé és várja a közbiztonság helyreállítása érdekében a kormány és a rendőri vezetés határozott, a rendőrség állományának védelmét és a békés állampolgárok érdekeit szem elé helyező lépéseit.
2010. augusztus 4. szerda 12:24 - HírExtra
A párt szerdai közleménye szerint bár az Orbán Viktor miniszterelnök által rendteremtésre adott két hét letelt, a rend helyett a "közbiztonság területére vonatkozó sikerpropaganda" tapasztalható.
A Jobbik kitért arra is, hogy a rendőrök békés demonstrálókra rontanak és "köztörvényes bűnözőként bánnak zöld pólót vagy fekete mellényt viselő adófizető állampolgárokkal", de a rendőri vezetés a saját állományának életét, biztonságát sem tudja garantálni.

Szerdára virradóra egy igazoltatás közben több lelőtték a 29 éves Gamauf János főtörzsőrmestert, aki a helyszínen életét vesztette. Az ellenőrzéskor több lövést adtak le eddig ismeretlen helyről a rendőrre. A lövöldözésben meghalt az igazoltatásra megállított Ford Fiesta 19 utasa és megsérült egy 25 éves fiatal férfi is, aki szintén a Fordban ült. A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy a rendőrt ért lövések honnan érkezhettek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását