2024. május 18. - Erik, Alexandra

Győzelemmel rajtolt a Vasas

A Vasas egygólos győzelmet aratott a vendég Budapest Honvéd felett a labdarúgó Soproni Liga 1. fordulójának szombati játéknapján. Vasas-Budapest Honvéd 3-2 (2-1).
2010. július 31. szombat 22:37 - HírExtra
Illovszky Stadion, 1500 néző, V: Farkas
gólszerzők: Gáspár (9., 76.), Arnaut (36.), illetve Abass (16.), Takács (83.)
sárga lap: Pavicevic (64.), illetve Akassou (12.), Alfi (59.), Botis (79.), Sadjo (86.)

Vasas:
------
Végh - Balog Zs., Arnaut, Gáspár, Katona M. (Mileusnic, 30.) - Benounes (Mundi, 70.), Pavicevic, Bakos Sz. - Hrepka (Panchava, 83.), Ferenczi, Lázok

Honvéd:
-------
Németh G. - Takács Á., Cuerda, Botis, Hajdú - Abass, Coira, Akassou, Alfi (Sadjo, 62.), Rouani (Rufino, 68.) - Bajner (Stokic, a szünetben)

A Vasas kezdte nagyobb lendülettel a találkozót, s a védő Gáspár révén a 9. percben meg is szerezte a vezetést. A góltól kissé túlságosan is megnyugodtak az angyalföldiek, s ezt, valamint egy nagy védelmi hibát kihasználva egyenlített a Honvéd. A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék, de a másik hazai belső védő, Arnaut találata félidei Vasas-vezetést eredményezett. A fordulást követően mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de a hajrá elején ismét a házigazdák találtak be - Gáspár duplázott. A lefújásig a Honvéd mindent megtett az egyenlítésért, de csak szépíteni tudott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását