2024. május 16. - Mózes, Botond

MSZP: Orbán kérjen bocsánatot!

Az MSZP felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, kérjen bocsánatot azért, mert még a választások előtt azt mondta, Magyarország gazdaságilag romokban áll, ezzel szemben szerdán már úgy nyilatkozott, az ország pénzügyi helyzete stabil.
2010. július 29. csütörtök 12:44 - HírExtra
A szocialista párt csütörtöki közleményében azt írja: a kormányfő szerdán tett kijelentései alapján bebizonyosodott, hogy "a mindössze hatvan napja kormányzó, és eddig egyetlen gazdasági tárgyú jogszabályt sem életbe léptető Orbán Viktor a kampányban átverte a nemzetet". Hozzáteszik: ezért bocsánatkéréssel tartozik mind az általa megvezetett millióknak, mind az MSZP-nek.

Orbán Viktor az Új Széchenyi Terv vitairatának bemutatóján szerdán Budapesten a Marriott szállodában azt mondta: az ország pénzügyi helyzete ma stabil és kiszámítható, jó reményekre ad alapot ahhoz, hogy a kormány folytassa a szerkezeti átalakításokat és egyúttal beindulhasson a gazdaság növekedése.

Az MSZP egy másik, az MTI-nek csütörtökön megküldött közleményében azt "követeli" a kormánytól, hogy teljesítse a nemzet azon igényét, hogy megtudhassa a 2011-es költségvetés sarokszámait és irányát. Az MSZP szerint egy felelős kormánytól elvárható az is, hogy választ adjon arra, miként szándékozik megvédeni a devizahiteleseket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását