2024. május 15. - Zsófia, Szonja

MSZP: ősszel jöhetne az új miniszterelenök-jelölt

Molnár Csaba kancelláriaminiszter szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltjéről még az ősszel dönteni kell - írja szombati számában a Népszava.
2009. szeptember 19. szombat 10:03 - HírExtra
A lapnak nyilatkozva a politikus úgy vélte, pártjának két dologgal kell most foglalkoznia. Az egyik a kormányzás, a válságkezelés folytatása, a másik pedig a politikai kampány. Megjegyezte, azért is fontos, hogy ősszel döntés szülessen a kormányfőjelölt személyéről, hogy a jelöltet a decemberi kongresszuson már hivatalosan is meg lehessen választani. Szerinte nem lehet programot készíteni miniszterelnök-jelölt nélkül. Ő lesz ugyanis a kulcsfigura – mondta. Neki kell majd irányt mutatnia, a párt tagjai pedig csak előkészítik ehhez a "menüt".

Megjegyezte, neki nincsenek ilyen ambíciói. Mint mondta, jól érzi magát mostani posztján. Miniszterként és a párt országos választási bizottságának tagjaként szeretné végigvinni ezt a kampányt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását