2024. május 5. - Györgyi

Győzike: sitt vagy perkálás?

Győzikét 270 ezer forint pénzbüntetésre ítélte el a Pesti Központi Kerületi Bíróság, tömeg előtt elkövetett rágalmazás miatt. A büntetést 270 nap fogházra lehet átváltani. A bíróság egy év próbaidőre felfüggesztette a showmant.
2010. július 19. hétfő 13:19 - HírExtra
Tavaly tavasszal nyilatkozta Győzike a HírExtra.hu internetes újságnak, hogy a Blikk főszerkesztője jelzőkkel illette őt: „Mocskos cigánynak” nevezte. Emellett azt is hangoztatta, hogy az újságtól kidobták őt.

Nem ez az egyetlen példa, amikor bebizonyosodik róla, hogy ’nagyot mondott’.

Éppen ezért az újság főszerkesztője feljelentette.

Bebizonyosodott, hogy Gáspár úr buksijában született meg ez a pár mondat. Tények igazolják, hogy ugyan járt benn a Blikk szerkesztőségében, mert neheztelt egy cikk miatt, de a főszerkesztővel egy másodpercre sem maradt négyszemközt.

Egy Blikk-címlappal ismételten problémája akadt, és ekkor nyilatkozott az online újságnak, hogy a Blikkben őt lecigányozták. Ezt egy hónappal azután tette miután a Blikknél járt.

Az eljárás során egyetlen egy tanú sem emlékezett rá, hogy megtörtént volna ez az incidens.

Citátum a végzésből: „Mivel a valóság bizonyítása (Btk. 182. §) nem vezetett eredményre, Gáspár Győző I. r. vádlott a fent idézett nyilatkozatában valótlanul állította, hogy Murányi Marcell őt »lemocskoscigányozta« stb., ezért a Btk. 179. § (1) ütköző és a (2) bekezdés b) pontja szerint minősülő, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségét valósította meg."

A bírói döntés 270 ezer forint pénzbüntetést ítélte, amit ha elrendelnek és a sztár mégsem perkál, akkor ezt 270 nap fogházban letöltött szabadságvesztésre cserélheti.

Ezt egy év próbaidőre felfüggesztették.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását