2024. május 5. - Györgyi

Gőzerővel készülnek a Hegyaljára

Két hét múlva újra több tízezer vendég lepi el a Tokaj és Rakamaz határában fekvő fesztiválterületet, a szervezők idén is meghökkentő újításokkal készültek - írta pénteki számában az Észak-Magyarország. A Hegyalja Fesztivál területét nemrég még víz borította, ám az időjárás a kegyeibe fogadta a szervezőket.
2010. július 2. péntek 11:21 - HírExtra
Az elmúlt napok meleg időjárásának és a szivattyúzásnak köszönhetően már javarészt száraz a Tisza kemping és környéke.

A keleti országrész egyik, ha nem a legnagyobb nyári könnyűzenei fesztiválja idén is tartogat újításokat a vendégeknek. Ebben az évben már csaknem húsz hektáron zajlanak az események, a korábbinál pedig nagyobb hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre.

A területrendezésnek köszönhetően nagyobb teret kap a civil utca, több színpad a korábbitól eltérő helyre kerül. A kemping területén csónak- és kenukikötőt is építettek, így a vízi turizmus felé is nyitottak a szervezők. A beruházás ugyan háromszáz sátorhelyet elvett a fesztiválozóktól, de az ígéretek szerint a pótkempingnek köszönhetően mindenki be fog férni.

A Hegyalja Fesztivál hivatalosan július 14-én indul, de a sátrazók már a hét elején elfoglalhatják a helyüket. Idén tíz színpadon közel kétszáz fellépő szórakoztatja a közönséget - olvasható a napilapban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását