2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ozzy, a "példás" családapa

Ozzy az őrült ámokfutó, nem szűkölködött a családi csetepatékban sem. Fojtogatta nejét, és gyermekei a látott példát követték: kábítószerhez nyúltak ők is.
2010. július 1. csütörtök 17:32 - Tamási Ágnes Anna
A Mötley Crüe basszusgitárosa, Nikki Sixx hosszú ideig taglalta saját könyvében, élete egyik legundorítóbb történetét, amelyet Ozzynak tulajdonít.

– Az egyik turnén lehugyozta a járdát, majd letérdelt a tócsába, előredőlt, és szépen felnyalta a betonról. Rendesen fellefetyelte, ahogy a kismacskák isznak. Amikor végzett, felállt, szikrázó tekintettel rám nézett, és azt mondta: „Na ezt csináld meg, Sixx!” Ez olyan kihívás volt, amit nem utasíthattam vissza. Arra gondoltam, Ozzy milyen sokat tett a bandáért, és odapisáltam, azt gondoltam, nem olyan nagy gáz, hiszen ez is belőlem jött ki. Amikor azonban lehajoltam volna, hogy befejezzem, amit elkezdtem, Ozzy megelőzött, és az egészet felnyalta előlem! Csak annyit mondtam: „Győztél, Ozzy” – írta Sixx.

Sharon mindezek ellenére végig ott állt Ozzy mellett, és igyekezett harmonikus családi légkört kialakítani. A rock fenegyereke egy bulizós éjszaka után ingerült állapotban tért haza, és el kezdte fojtogatni feleségét. Az ürügy csak annyi volt, hogy utálta, ha Sharon kiabált vele. A nő kihívta a zsarukat, és ismételten drog elvonókúrára küldte a rockert.

Ozzy megint nem emlékezett erre az incidensre sem, de megesküdött, hogy ha tényleg így történt volna, nagyon sajnálja, mert imádja a feleségét.

– Sharon az életem! Nélküle nem lennék sehol. Már rég meghaltam volna! Soha nem akarnám őt bántani, nem tudom, mi üthetett belém azon az éjszakán, csak a zárkában tértem magamhoz – mondta Ozzy.

A fojtogatós jelenetet a három csemete is végignézte. Eközben már volt egy örökbefogadott gyerekük is, Robert Marcato. Ő próbálta megmenteni Sharont Ozzy karmaiból.
Nem is olyan nagy szám éppen ezért Kelly nyilatkozata, hogy csak úgy tudta elviselni a gyerekkorát, hogy kábítószerezett. Jack és Kelly is sokszor volt elvonón, és öngyilkossággal is próbálkoztak.

Ozzy ezek után döntött úgy, hogy leteszi a drogokat, és igyekszik tiszta életet élni. De azzal nem volt tisztában, hogy a szervezetét teljesen tönkretette.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását