2024. május 10. - Ármin, Pálma

Hien embercsempész szülei lebuktak

A megasztárban feltűnt ifjú énekesnőt nagyon megrázta, hogy szüleit embercsempészettel gyanúsítja a rendőrség. Ám lekötött koncertjeit ennek ellenére sem mondja le.
2010. június 29. kedd 07:33 - HírExtra
Teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől a 16 éves Nguyen Thanh Hien, akinek édesapját, Tuant és édesanyját, Ahnt bűnszervezetben elkövetett embercsempészettel gyanúsítja a rendőrség. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gyanúja szerint százával utaztatták a Vietnámban toborzott embereket Angliába, hogy ott marihuánaültetvényeken dolgozzanak, s közben egy-két napot Magyarországon is tartózkodtak.

„A családot rendkívül megrázta ez az ügy” – mondta dr. Sárdi László. „A gyermeket kifejezetten rosszul érintette ez az egész: most egy darabig szeretne nyugalomban, a nyilvánosságtól távol maradni. Hien ártatlannak tartja édesapját és édesanyját”.

A Megasztárból megismert énekesnő naptára tele van koncertdátumokkal, és a drámai helyzet ellenére meg is tartja fellépéseit. Nem csoda, hiszen azzal, hogy szülei elestek a pénzkeresettől, ő lett a családfenntartó.

„Egy fellépést sem mondtunk le, szombaton is volt egy koncert, egy tánciskola évzáróján énekelt Hien. A nyáron minden héten lesznek fellépések, néha egy nap több is” – árulta el az egykori megasztáros menedzsere.

„Egy néző elmondása szerint Hienen csak a színpadon kívül látszik a lelkében dúló vihar.” – Rettentő profin viselkedett a kislány. Mielőtt felment a színpadra, szorongott, de ahogy kezébe vette a mikrofont, minden megváltozott.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását