2024. április 28. - Valéria

Szekeres Imre nem indul

Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese a nagy számú jelölés ellenére nem indul a tisztújításon. A szocialista politikus erről azután tájékoztatta az MTI-t, hogy döntését szombaton a párt jelölőbizottságával is közölte.
2010. június 26. szombat 12:11 - HírExtra
Szekeres Imre elmondta: azt tartotta helyesnek, hogy mielőtt a döntést meghozza és bejelenti, konzultáljon a Szolnok megyei pártértekezlettel - ez pénteken megtörtént -, majd elmenjen a jelölőbizottsági meghallgatására is.

Ez a magas számú jelölés arra is ösztönzött, hogy foglaljam össze, szerintem milyen feladatokat kell elvégezni, függetlenül attól, hogy kik és milyen pozícióban vannak - jelentette ki, hozzátéve: azt az anyagot átadta jelölőbizottságnak.

Mint mondta: a testületnek jelezte, azt tartja jónak a jelenlegi helyzetben, hogy a párt szervezését olyanok végezzék, akiknek csak ez a feladatuk. Nekem meg az a feladatom, hogy támogassam őket - hangsúlyozta.

Az MSZP jelölőbizottsága szombaton kezdte meg a több mint ötven jelölt meghallgatását, akik az elnökségbe és a különböző posztokra kaptak jelöléséket. Jelöltté az válik, akit a jelölőbizottság egyharmada támogat. A párt új vezetését július 10-én választja meg az MSZP tisztújító kongresszusa.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását