2024. március 29. - Auguszta

Bencsik Tamara beveti bájait

Bencsik Tamara igazán nem takargatja magát az utóbbi időben, gyakorlatilag nincs olyan parti, ahol nem sokat láttató ruhában jelenne meg. Az énekeslány nem is tagadja, hogy a siker érdekében bizony a bájait is hajlandó beveti.
2010. június 26. szombat 12:45 - HírExtra
Bencsik Tamara merész, bevállalós öltözködésének köszönhetően az utóbbi időben bárhol is jelenjen meg, azonnal a fotósok kereszttüzébe kerül. Nem volt ez másként a Sugarbird legújabb kollekciójának divatbemutatóján sem, ahol az énekes lány a saját maga tervezte, mélyen dekoltált ruhájában lejtett a kifutón.

– Az általam tervezett ruhámat mutattam be, minden apró ötlet az én agyamból pattant ki: szeretem a nőiesebb vonalat, amit csak jobban megerősít a mély dekoltázs, a láncok, és a válltömések alkalmazása – kezdte Tamara. – Az első lemezborítóm pikáns fényképei, és a Playboy fotózás óta sokkal magabiztosabb vagyok, merész ruhákat is gyakrabban veszek fel. Nemcsak társasági eseményekre, hanem a hétköznapokon is nőiesen öltözöm, szinte még a boltba is magas sarkúban megyek, számomra az egy kötelező darab, annyira imádom.

Büszke vagyok a testemre, a természetes adottságaimra, de ez nem azt jelenti, hogy egyszer nem fekszem kés alá. Így sem vagyok megelégedve magammal, nagyon sok mindent szeretnék még változtatni – magyarázta a megalány, aki szerint karrierjének sem árt, ha bevállalós ruhákban mutatkozik.

– Nem tartok attól, hogy az öltözködésem miatt az énekesnői mivoltom háttérbe szorulna. Sőt, úgy érzem, hogy a kettő erősíti egymást. Hiszen mennyivel jobb egy olyan énekesnőt hallgatni a színpadon, aki viszonylag jól néz ki?

Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Swallow
2010. június 26. 16:48
Van az a pénz.((( Vajon otthon, Szerbiában is megtenné?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását