2024. május 3. - Tímea, Irma

Csepegtetett törvényalkotás

Az MSZP szerint újabb példa "a csepegtetett törvényalkotásra", hogy az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló törvény, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló javaslat vitájában derült ki: a Fidesz néhány hónapon belül átfogó átalakítást tervez e területen.
2010. június 22. kedd 13:04 - HírExtra
Pál Tibor szocialista országgyűlési képviselő az MTI-nek kedden elmondta: a most beterjesztett törvénymódosítás látszólag arról szól, hogy meghosszabbítják az esélyegyenlőségi tervek elkészítésének határidejét az önkormányzatoknál.

Hozzátette: a keddi parlamenti általános vitában derült ki, emögött az bújik meg, hogy az önkormányzatok feladatellátási szintjeit át akarják rendezni.

Példaként említette, hogy a módosítás a megyei önkormányzatokat és a kistelepüléseket is kihagyná a törvényből.

Pál Tibor kitért arra: szintén a vitából tudják, a fideszes Babák Mihály és Ékes József "megrendelést adott" a kormánynak, hogy három hónapon belül hozzanak egy új esélyegyenlőségi törvényt, amely tükrözi a polgári értéketeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását