2024. május 13. - Szervác, Imola

Véget ért a "varázslat"?

Vasárnap véget ért a varázslat. Harry Potter és a Halál ereklyéi utolsó forgatásán, a stábtagok végleg búcsút intettek egymásnak és szögre akasztották talárjukat.
2010. június 22. kedd 12:59 - Tóth Szilvia
A nagysikerű mozifilm, történetének utolsó állomásához érkezett. Könnyes búcsúk, varázslatos pillanatok és a hőn áhított befejezés is vászonra került. A cselekményt két részben dolgozták fel a filmesek; így az első idén novemberben, míg a második csupán jövő nyáron kerül a mozikba.

-Mindenki nagyon odavolt, mikor leforgattuk az utolsó jelenetet. Rengetegen sírtunk is – mesélte Potter megformálója, Daniel Radcliffe, akinek szomorúsága teljesen érthető is, hiszen tíz éve dolgozik a Harry Potter-filmeken. Ez alatt az idő alatt felnőtté és dúsgazdag világsztárrá vált főhősünk. Az utóbbi időben botrányairól is elhíresült tini bálványt, úgy tűnik megérintette a távozás fájó szele.

– Ez a film tényleg megváltoztatta az életemet. Mindenhez, ami a vásznon látszik, köt valami emlék. Persze, azért izgalmas is, hogy vajon mi vár most rám… – tűnődött az ifjú titán.

Egyelőre annyi bizonyos csak, hogy Daniel Amerikában marad, és jövő tavasszal a Broadway-n lép fel egy színdarabban. A többi még számára is titok!


Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását