2024. április 20. - Tivadar

MSZP: a Fidesz beszéljen világosan!

Élő Norbert fővárosi szocialista képviselő arra kérte a Fideszt, hogy beszéljen világosan az ingatlanadó bevezetése és a budapesti kerületek összevonása ügyében. A szocialista politikus csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: Tarlós István, a Fidesz "lebegtetett főpolgármester-jelöltje" bejelentette, hogy a kormánypárt ingatlanadót akar bevezetni Budapesten.
2010. június 17. csütörtök 17:18 - HírExtra
Hozzátette: a Fidesz az ingatlanadó bevételéből pótolná a megszűnő iparűzési adó miatt kiesett összeget, amit nagyon igazságtalannak tart. Azt kérdezte a Fidesztől, hogyha eddig ellene voltak, akkor most az ingatlanadó mellé álltak?

Élő Norbert kitért arra, a Fidesz eddig azt ígérte, hogy nem szüntetik meg a kerületeket, de Tarlós István azt tervezi, hogy helyettük elöljáróságok lesznek, ami mégiscsak az önállóság elvesztésével járhat. Véleménye szerint a Fidesz ez ügyben is össze-vissza beszél.

Arra a kérdésre, ki kerülhet Wieszt János helyére a Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciójába, azt válaszolta, ha a politikus lemond a mandátumáról, akkor a budapesti párttanács a listáról jelöl a helyére majd valakit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását