2024. április 19. - Emma

Íme, Tom Cruise felsőteste

Tom Cruise, a szcientológia legnevetségesebb fanatikusa megmutatta a felsőtestét. Lehet örülni. Vagy nem.
2010. június 14. hétfő 12:20 - HírExtra
Az ESPN csatorna úgy döntött, hogy az egykoron cingár színész, immáron azért kidolgozottabb felsőtestével kívánja reklámspotját népszerűsíteni. Cruise amúgy sem rejti véka alá napi 3-4 órában megmunkált fizikumát, így már a felvételre készülve ledobta magáról a textilt, a helyben dolgozó paparazzók és a hölgyek nagy gyönyörűségére.

Ingyen reklám mindig hasznos, és ezt a szcientológia nevetséges figurája is tudja: az új filmjét, a Knight and Day című, titkos ügynökös kalandmozi t is népszerűsítette. A reklámfilm témája ugyanis a film alapsztoriját dolgozza fel, amelyben Cruise partnere Cameron Diaz, akit egy röpke motoros jelenetre a spot felvételére is magával cipelt.


A Knight and Day bemutatásra vár, ezerrel zajlik a népszerűsítő körút, a filmben Tom Cruise egy titkos ügynököt alakít, aki egy civil lány segítségét veszi igénybe menekülése során. A Mission: Impossible sztárja, korábbi filmjeihez hasonlóan, ezúttal is maga csinálta a legtöbb akciót, ezért is fontos számára, hogy tökéletes formában legyen. A Top Gun főhőseként még igencsak cingár színész mára tökéletesen kigyúrta magát, s bár közel 170 centije mellett igazi izompacsirta sosem lett, a hódolóinak így is örömünnep, ha megmutatja magát.

Nekünk is igazi örömünnep! Vagy nem? Lehet, hogy inkább az árvízzel kellene foglalkoznunk…

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását