2024. május 25. - Orbán

Tovább bonyolódik a pécsi EKF-fejlesztés

A találkozón elhangzott, hogy a magyarországi parlamenti választáson az emberek megalapították a nemzeti együttműködés rendszerét, amely egyformán nyitott az anyaországban és a határon túl élő magyar közösségek előtt - írta közleményében Szijjártó Péter.
2010. június 10. csütörtök 20:04 - HírExtra
A képviselőtestület döntése értelmében az intézményből egy Művészeti, Marketing, Kommunikációs Kft., illetve egy Pécsi Városfejlesztési Zrt. alakul. Utóbbi vezetője Merza Péter, az EKF fejlesztési igazgatója lesz havi bruttó 850 ezer forintos fizetéssel, előbbié pedig Ruzsa Csaba, az EKF menedzsmentközpont vezetője, 900 ezer forintos juttatással.

Páva Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester az ülésen megjegyezte: az EKF központ átalakítása fontos feladat, hiszen az év végével "kifutó" intézményről van szó.

A pécsi közgyűlés ezzel párhuzamosan tárgyalt a Zsolnay Örökségkezelő vezetéséről is, amely két EKF-es kulcsprojektet, a Zsolnay Negyedet és a koncertközpontot működteti majd. A képviselők megszavazták, hogy az örökségkezelőt két ügyvezető vezesse: Ruzsa Csaba (aki ezért pluszdíjazást nem kap) és Bozóky Anita, a Pécs/Sopianae Örökség Nonprofit Kft. ügyvezetője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását