2024. május 3. - Tímea, Irma

Orbán és az MKP

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön megbeszélést folytatott Csáky Pállal, a felvidéki Magyar Koalíció Pártja elnökével Esztergomban, a találkozón arról is szó esett, rendkívül fontos, hogy a hétvégi szlovákiai választáson a felvidéki magyarok minél nagyobb arányban vegyenek részt - közölte a miniszterelnök szóvivője az MTI-vel.
2010. június 10. csütörtök 19:54 - HírExtra
A találkozón elhangzott, hogy a magyarországi parlamenti választáson az emberek megalapították a nemzeti együttműködés rendszerét, amely egyformán nyitott az anyaországban és a határon túl élő magyar közösségek előtt - írta közleményében Szijjártó Péter.

A közlemény szerint "a június 12-i szlovákiai parlamenti választás sorsdöntő fontosságú lesz a határon túl élő nemzetrészek érdekérvényesítésének szempontjából, éppen ezért létfontosságú, hogy ezt a választást a felvidéki magyarok nemzeti ügyükként éljék meg, és minél nagyobb arányban vegyenek részt a szavazáson".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását