2024. április 27. - Zita

Szétverjük a fejüket!

A hétfői négy magyarból három - Varga Miklós, Káté Gyula és Darmos József - győzött, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a moszkvai ökölvívó Európa-bajnokságon, amelyen összesen öten képviselik a nyolc között a magyar színeket.
2010. június 7. hétfő 20:49 - HírExtra
A legutóbb Eb-harmadik Varga (60 kg) a fiatal cseh Miroslav Serbant győzte le, méghozzá nagyon könnyedén, látványos boksszal 16-2-re, a két éve ezüstérmes, a tavalyi vb-n harmadik Káté (64 kg) szintén nagyon magabiztos volt, s 9-0-lal lépett túl a lett Arturs Artemovson, míg a Vasas Eb-harmadikja, Darmos (91 kg) az angol Warren Baistert verte ugyancsak simán, 12-3-ra. Ezzel - csakúgy mint korábban Bacskai Balázs (69 kg) és Bernáth István (+91 kg) - mindhárman egy mérkőzésre kerültek az éremszerzéstől.

A nap egyetlen vereségét a nagyon fiatal Berna Dávid (54 kg) szenvedte el, a két éve 51 kilóban aranyérmes ukrán Georgij Csigajevtől kapott ki 7-1-re.

A negyeddöntők első napján, kedden egyetlen magyarként Bacskai lép szorítóba a román Gheorghe Ionut ellen. A többiek szerdán mérkőznek.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását