2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ikreket vár Céline Dion

Céline Dion kanadai énekesnő ismét állapotos, ráadásul ikreket vár - jelentette be a hét végén férje, egyben menedzsere René Angélil.
2010. május 31. hétfő 11:15 - HírExtra
A 42 esztendős sztár a terhesség 14 hetében jár. Az ikrek hatszori próbálkozásra, mesterséges megtermékenyítéssel fogantak meg - tájékoztatta a 68 esztendős férj a People magazint.
Dionnak és Angélilnek már van egy kilencéves fia, René Charles, aki szintén mesterséges megtermékenyítés segítségével született. Az énekesnő régóta szeretett volna még egy gyermeket, tavaly azonban elvetélt. Most férjével együtt azt reméli, hogy a terhességgel minden rendben lesz.
Az ötszörös Grammy-díjas sztár minden idők legjobban kereső énekesei közé tartozik. Világszerte több mint 200 millió albuma fogyott el. Legsikeresebb számai között szerepel a Titanic című film My Heart Will Go On című dala és az If You Asked Me To.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2010. június 10. 21:15
Ja, mon'ta a "Bé" ma este, konferálás közben ÖÖ... :)

TAGS: MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS: MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva ... ...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását