2024. április 24. - György

Baby Gabi nem vetné meg az alkoholt!

Nem könnyű feladni a szokásainkat, és még nehezebb leszokni a kedvenc ételünkről. Vajon a hazai hírességek mennyire hódolói az egészséges életformának? A kérdéseinkre Baby Gabi és Lilu válaszolt.
2010. május 29. szombat 08:30 - Tamási Ágnes Anna
Szoktál rendszeresen sportolni?

Baby Gabi: Igen, rendszeresen szoktam sportolni. Hetente kétszer járok edzőterembe személyi edzővel, és dietetikus állította össze az étrendemet már két éve Úgy gondolom, hogy ez baromira működik.

Lilu: Amikor időm engedi, csak akkor szoktam mozogni. A pici mellett nagyon nehéz lyukas órát találni. Régebben munka után rendszeresen tornáztam, de mostanában csak a kicsivel foglalkozok.

Szerinted egészséges életmódot folytatsz?

Mi az a Wellness?
A wellness személyre szabott egészségmegőrző programok összessége, illetve bizonyos esetben gyógymódok gyógykezelések együttes alkalmazása. A szabadságukat vagy pihenőidejüket általában wellnesz szállodában töltő vendégek részére, hogy a résztvevők kipihenjék a mindennapi stresszt és fáradtságot, testük és szellemük is meg­nyu­god­jon, feltöltődjön. A wellness részei lehetnek (torna, egészséges táplálkozás, úszás, fitnesz, masszázs stb.) beépülhet a hétköznapokba is, de leggyakrabban egy-egy szállodai kúra (4-5 nap vagy egy hét) alkalmával veszik igénybe ezeket a szolgáltatásokat.
B.G.: Attól függ, mit nevezünk egészséges életmódnak! Persze bulizni én is járok, tehát nem mondom, hogy nem szoktam néha jól érezni magam. Ugye a szórakozóhelyeken az emberek többsége alkoholt fogyaszt, és ezt én sem vetem meg. Bár olyan sokat nem járok szórakozni, jó ha egyszer eljutok valahova egy hónapban. Az étkezésre viszont nagyon odafigyelek, mindenhez zöldséget eszek, a sovány húsokat, és barna rizst részesítem előnyben, de fehér kenyeret, és tésztát egyáltalán nem fogyasztok. Bár azt sem mondom, hogy a sült krumpli, és a rántott sajt távol áll tőlem. Szerintem egy életen keresztül nem lehet megvonni mindent a szervezettől.

L.: Valamennyire igen, próbálok, pláne, amióta megszületett a fiam. Azóta odafigyelek arra, hogy milyen ételeket vásárolok. Nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt eszünk, valamint teljes kiőrlésű kenyeret veszek.

Szoktad ösztönözni az ismerőseidet, hogy térjenek át az egészséges életmódra?

B.G.: Persze, de szerintem ez mindenkinél fejben dől el. Hiszen eddig bármikor bárkinek mondtam, hogy tartson velem, menjünk, mozogjunk együtt, nem jött. Addig, amíg nem határozta el magában, hogy igenis, ő ezt akarja, addig nem jött el, hiába látta rajtam, hogy ez az életvitel működik és jó. Minden ember maga tudja, hogy mit szeretne szívesen csinálni.

L.: Mindenkinek a saját döntése, felelőssége, hogy mit szeretne csinálni. Én hiába ösztönzök valakit, ha nem akarja, úgysem megy. Úgy vagyok vele, hogy ha időm van rá akkor természetesen sportolok. De igazából szerintem mindenki saját maga döntse el, hogy mit szeretne csinálni.

Mennyi időt töltesz a szabadban?

B.G.: Nyáron a fellépések csak kint a szabadban vannak, úgyhogy van, amikor egész hétvégén utazok, és a „zöldben” , a természetben vagyok. Viszont amikor nincs koncert, akkor pingpongozni szoktam barátokkal, ismerőseimmel. Nagyon szeretek kirándulni, túrázni is, csak sajnos nagyon kevés erre az időm.

A kisfiaddal szoktatok a szabadban lenni?

L.: Játszótérre néha kimegyünk, és főleg olyan helyeket keresünk, ahol van babahinta, egészen pici gyerekeknek. Néha kirándulunk is, de igazából majd akkor fogunk nagyobb szabású túrákat szervezni, ha a csemetém már nagyobb lesz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását