2024. április 20. - Tivadar

A szexmogul ezer nővel szexelt

Hugh Hefner ex barátnője, Holly Madison egy hatalmas gyémántgyűrűt kapott szülinapjára. A hölgyemény szerelme, a bűvész Criss Angel úgy döntött hamarosan oltár elé vezeti kedvesét. Ezt hallva pedig nem más jelentkezett a nagyszabású parti megtartására, mi
2009. január 24. szombat 07:59 - Hírextra
Holly Madison éveken át volt Hugh Hefner első számú barátnője, a Playboy Mansion háziasszonya. Pletykák szerint szívesen feleségül ment volna a milliomos öregúrhoz, de az aranyifjú Hugh nem akarja magára venni a házasság igáját, így Holly egy szép napon búcsút intett Hefnernek és a csodás villának. Szerencséjére azóta rátalált a szerelem és hamarosan a fejét is bekötik, de azt ő maga sem gondolta volna, hogy pont volt kedvese ajánlja majd fel házát az esküvői fogadáshoz. – Ez egy nagyon kedves gesztus volt: felhívott és azt mondta, hogy még mindig nagyon szeret és szeretné, ha tökéletes lenne számomra a nagy nap, ezért a Playboy villát a rendelkezésemre bocsátja és természetesen állja a lagzi költségeit is – mesélte a meghatott Holly, aki valamikor a nyár folyamán szeretné kimondani a boldogító igent.

Szerencsére Hugh már túltette magát azon, hogy Holly annak idején faképnél hagyta és egy ukrán ikerpárral osztja meg ágyát, sőt! Állítólag most újabb lakóval bűvölt a Palyboy villa. Természetesen a hölgyemény szőke, bár már elég öregecske Hefhez - 22 éves. Crystal Harris egyébként egy San Diego-i egyetemen hallgat pszichológiát. Az új kislány azt nyilatkozta nemrég, hogy Hugh a legimádnivalóbb szoknyapecér az egész Univerzumban. A playboy birodalom alapítója egyébként pár hete elárulta, a szerelem művészetét a filmekből tanulta. Hefner elmondta, egy konzervatív családban nőtt fel, ahol az érzelmek kifejezése nem tartozott a mindennapos teendők közé, így a mozikba menekült a valóság elől. - A filmek jobban befolyásolták a gyermekkoromat, mint a családom. A szerelem számomra szinte teljesen úgy van definiálva, mint a hollywoodi mozikban. Romantikus vagyok - állítja a milliomos. Hefner szerint pont erre vezethető vissza a szőkékhez való vonzódása is, mivel az 1930-as években a platina szőke volt a nőideál, úgy mint Jean Harlow vagy Alice Faye. A birodalomalapító azt is elárulta, hogy miért tartják őt a nők annyira imádnivalónak. - Brian Grazer, aki egy rólam szóló filmen dolgozik, egyszer azt mondta, én vagyok az egyetlen férfi, aki több, mint ezer nővel szerelmeskedtem a világon és utána mindegyik barátságosan gondolt rám…”

A gyerekeké a jövő

Hugh Hefner nem is tagadja, hogy élete alkonyán már csak szerelmeinek óhajt élni, világhírű magazinját gyermekeire hagyja. Fiai, a 18 éves Marston és a 17 éves Cooper ugyan még messze vannak attól, hogy átvegyék a Playboy birodalom irányítását, de máris határozott elképzelésük van a magazin jövőjéről. Elképzeléseik szerint az ötvenes és a hatvanas évek klasszikus képi világát kellene visszahozni a magazinba, és még többet kellene foglalkozni a haladó gondolkozású emberekkel. - A hatvanas években bámulatos polgárjogi vezetők adtak interjút és írtak a magazinba. A harc még most is tart. A polgárjogi események ugyan már nem olyan óriásiak, de még mindig jelentethetünk meg írásokat olyan dolgokról, amikről az emberek félnek beszélni és amik kapcsán félnek támogatni a haladó gondolkodókat - nyilatkozta Marston Hefner a Reutersnek.
Forrás: hirextra/sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását