2024. április 29. - Péter

Gera a legjobb!

Gera Zoltánt választották a Fulham legjobbjának a 2009/10-es idényben a londoni labdarúgócsapat szurkolói. A klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a magyar támadó kapta a legtöbb voksot Bobby Zamorát és Aaron Hughes-t megelőzve.
2010. május 27. csütörtök 18:41 - HírExtra
"Nagyon elégedett vagyok, hogy drukkereink engem láttak a legjobbnak, de egyúttal meg is lepett. Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, edzőinknek, a klubnak és különösen a szurkolóinknak, akik egész szezonban fantasztikusak voltak" - mondta Gera. Hozzátette, valamennyi meccset élvezte az idényben, amelyen pályára lépett, s kiemelte, hogy fantasztikus élmény volt az Európa Ligában elért menetelés.

Gera elsősorban annak köszönheti az elismerést, hogy a második számú európai kupasorozatban döntőbe jutott Fulham legeredményesebb játékosa volt a nemzetközi porondon hat találatával. Többek között elévülhetetlen érdemeket szerzett a Juventus kiejtésében, ugyanis az olasz gárda ellen kétszer volt eredményes, valamint a Hamburger SV elleni elődöntő visszavágóján ő lőtte a finálét érő találatot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását