2024. március 29. - Auguszta

Fütyi és pénz

Edit asszony, vagyis Benkő Dániel feleségkereső műsorában feltűnt "szexnagyi" a TV2 stúdiójában kacérkodott. Úgy látszik, a nézők vevők a fehérmájú hölgyre, ugyanis a csatornaváltás nem vette kedvüket: jó nekik itt is, ott is.
2010. május 27. csütörtök 10:56 - HírExtra
Edit asszony tud valamit: nyíltan beszélt szexuális titkairól, persze nem felejtett el könnyet csalni a stúdióban és a televízió képernyői előtt ülő fáradt emberek szemébe. Mi is könnyeztünk a műsoron. Vagy az nem az a műsor volt?

– Évek óta segélyekből élünk, hiszen a kislányom lisztérzékeny lett, s az orvos tanácsára éjjel-nappal vele kell lennem – mesélte Edit elcsukló hangon, könnyei közepette.

– A volt férjem is velünk él, kőműves, és alkoholista is, azt meg nem akarom, hogy hajléktalan legyen. A munkából a kocsmába megy, majd haza. Külön szobája van – tette hozzá, majd Hajdú kérésére azt is elárulta, jelenleg sincs egyedül. Ezt persze gondoltuk.

– A szexre mindenkinek szüksége van, nekem van egy partnerem erre. Harmincnégy éves, én pedig – ez sem titok – negyvenhét vagyok – mesélte.

Edit azt is elárulta, hogy megszokta a médiát, mivel nagyon megszokta a szereplést, illetve úgy érzi, hogy az emberek szeretik őt.

Drága Edit! Téged sokan szeretnek, és te is sokakat szeretsz, ez persze nem félsz kimutatni: a médiának ez kell. Pénz is, fütyi is lesz.

Hajdú kérdésére azt is elárulta a hölgy, hogy több mint kétszáz férfi fordult meg élete során az ágyában. A műsorvezető kapott az alkalmon: a műsor nézői közül keresi majd meg Edit álmainak pasiját, aki a hölgy elmondása szerint harmincöt és hatvanhárom év közötti, romantikus, néha közönséges, s ízig-vérig férfi legyen. Legyen Ön a kétszázegyedik!

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ágika
2010. május 29. 16:10
Edit szerintem botránykeltés céljából mondta a 200 férfit.Jól tette .a médiának ez kell;és ő ezt tudta.Személy szerint ismerem ha 10 férfi volt akivel ágyba bújt akkor sokat mondtam.Pont nem ilyen az egyénisége.mondta,hogy botrány hős akar lenni.Üdv:Ági
sotanita
2010. május 28. 10:11
szánalom, hogy mennyi ürülék ömlik a tévéből!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását