2024. április 26. - Ervin

A válóperes jogászok is nagyon készülnek a foci-vbre

Forgalmas nyárra készülnek a válóperes ügyekre szakosodott brit jogi irodák, a korábbi tapasztalatok alapján arra számítva, hogy a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság próbáját számos házasság nem fogja kiállni.
2010. május 27. csütörtök 16:59 - HírExtra
Az egyik legnagyobb londoni ügyvédi iroda, a Pannone LLP külön tanulmányban mutatta ki, hogy az előző két focivébé után meredeken megugrott a válókeresetek száma Nagy-Britanniában. A cég várakozása szerint a két hét múlva kezdődő világbajnokságnak ezúttal is sok házasság áldozatául esik, mivel számos feleség nem fogja elviselni, hogy férje órákat tölt a képernyő előtt, vagy éppen - a család vagyonát felélve - személyesen követi az angol válogatottat a meccsek helyszíneire.

Lin Griffiths, a Relate for Parents and Families nevű vezető brit családi és kapcsolati tanácsadó szervezet szakértője a csütörtöki The Timesnak szintén azt mondta, hogy a vb tovább élezheti a családokon belül már meglévő feszültségeket.

Sok kapcsolatra jellemző, hogy gyűlnek az önmagukban egyébként jelentéktelen ügyekből fakadó indulatok, és ha ilyenkor közbejön még egy tényező, például jelen esetben a futballvébé, az elég lehet ahhoz, hogy "töréspontig" súlyosbítsa a helyzetet - magyarázta a szakértő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2010. május 28. 16:44
10:44 ... ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=WX67UGD0t4Q
...
2010. május 28. 16:28
2010.05.28. péntek, 10:42 óra
'Öö' beolvasták... Az alul jelzett médiákoknál. ;-)
"a ff.. igen, és összefügghet" = nyökögésekkel is is, "ÖÖ-ez, márÖ, F(sz)akértő? =pösze sz! A szöveg itt: "Lin Griffiths, a Relate for Parents and Families nevű vezető brit " = ezt úgy hagyta ki, hogy ÖÖ, öö, stb. - kis nyökögések és tovább... ;-) ;-P a végét saját szavaival átvariálta! :) és nyökik... magyarázta ez a tanácsadó szakértők. - (tc)szakértő! =helyesbítette, de ez az sz már pöszített is lett, ahogy szokása az is. :-P (MTI) ez is.. :)
http://www.google.hu/search?hl=&q=Forgalmas+ny%C3%A1rra+k%C3%A9sz%C3%BClnek+a+v%C3%A1l%C3%B3peres+%C3%BCgyekre+szakosodott+brit+jogi+irod%C3%A1k%2C+a+kor%C3%A1bbi+tapasztalatok+alapj%C3%A1n+arra+sz%C3%A1m%C3%ADtva%2C+hogy+a+d%C3%A9l-afrikai+labdar%C3%BAg%C3%B3+vil%C3%A1gbajnoks%C3%A1g+pr%C3%B3b%C3%A1j%C3%A1t+sz%C3%A1mos+h%C3%A1zass%C3%A1g+nem+fogja+ki%C3%A1llni.+mti&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGGL_huHU244HU244&ie=UTF-8
http://hirek.mti.hu/cikk/480694/

TAGS: MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS: MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS: MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS: MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS: MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS: MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva,
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását