2024. április 27. - Zita

Esőben dübörögnek majd a hangfalak?

Várpalotán, a Cseri-parkerdőben csütörtökön kezdődik és négy napon át tart a Pannónia Fesztivál, amelyen összesen 140 előadó ad koncertet; a rendezvényen a hazai élvonal mellett Jody Wisternoff brit dj is fellép.
2010. május 18. kedd 18:07 - HírExtra
A Pannónia Fesztivált az időjárás nem veszélyezteti, ezen a területen árvíztől nem kell tartani, az erdő fái pedig felfogják a vihart. A helyszínen hatezer négyzetméteres fedett terület is épül, így az esőzés sem okozhat fennakadást a programsorozatban - tájékoztatta Nagy Szabolcs, a fesztivál sajtófőnöke kedden az MTI-t.

A csütörtöki nyitónapon ad koncertet a Tankcsapda, a Pokolgép, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Hősök és a Pannónia Allstars Ska Orchestra. Pénteken lép fel a Depresszió, a Quimby, a Deák Bill Blues Band és a Magna Cum Laude, szombaton Demjén Ferenc, a 30Y, vasárnap Palya Bea, Hobo, a Kispál és Borz, az Irie Maffia, a Bëlga és a Heaven Street Seven.

Idén külön színpadot kapnak a metálzenekarok; közülük fellép az Ossian, az Akela, a Nevergreen, a Subscribe és az Isten Háta Mögött is.

Újítás lesz a fesztiválon a diszkósátor, ahol a legnagyobb, legismertebb hazai dj-k - Sikztah, Palotai, Hamvai P.G. - zenéjére bulizhatnak a résztvevők, de eljön a Cseri-parkerdőbe Jody Wisternoff is, aki az európai dance szcéna "uralkodójaként" ismert.

A februárban Budapesten is járt brit Jody Wisternoff dj, remixer és producer vasárnap lép a fesztivál közönsége elé. Érdeklődési köre a dance zenén belül a korai '90-es évek hardcore-jától az electro house-ig terjed. A rendkívül sikeres bristoli progresszív house duót, a Way Out West-et Nick Warren dj-vel hozta létre; a projekt legutóbbi, negyedik albuma tavaly ősszel jelent meg We Love Machine címmel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását