2023. november 29. - Taksony

Könyvet ír Daróczi Dávidról

Könyvet készül írni Daróczi Dávidról egykori jó barátja, Batiz András. Állítólag a tragikus éjszaka előtti hónapokról, az öngyilkossághoz vezető lehetséges útról, s az utána történtekről ír.
2010. május 16. vasárnap 12:22 - HírExtra
Batiz András mindent tud Daróczi Dávid utolsó óráiról, s a hírek szerint az információkat nem is tartja magában. A Bors értesülése szerint a volt kormányszóvivő könyvet készül írni egykori jó barátja utolsó napjairól és a halálának körülményeiről.

Ha az igazságot akarja megírni, lesz mit mesélnie, hiszen a napokban nyilvánosságra került helyszínelési, illetve boncolási jegyzőkönyvből kiderült: Claudia nem mondott igazat az első nyilatkozatában. Dávid halála után három nappal ugyanis azt állította, hogy nem szakított Daróczival. A jegyzőkönyvből egyértelműen kiderül: Claudia és Dávid nem voltak már egy pár, s az első hírekkel ellentétben Dávid írt búcsúlevelet, amit a számítógépén hagyott. Talán ezt a levelet is nyilvánosságra hozza majd a volt kormányszóvivő? Erről egyelőre nincsenek információk, azt azonban tudni lehet, hogy Batiz már megkezdte a tárgyalásokat az egyik könyvkiadó céggel.

Pár hónap


"A szoros kapcsolat miatt érthető, hogy Batiz pontosan tudott Daróczi lelki válságáról, a tragédiát azonban nem tudta megakadályozni. Azt azonban igen, hogy kiderüljön a teljes igazság" – mesélte a Borsnak egy, a könyvek kiadásával foglalkozó informátorunk. "A sok értékes információt a jelek szerint nem véletlenül tartotta magában, pár hónapon belül egy könyvvel rukkol elő" – magyarázza az informátor.

Batiz szándékai egyértelműek, nyilván szeretné, ha a nagyközönség jobban megismerné, és ezzel együtt meg is értené tragikus sorsú barátját. Másfelől lehet olyan oka is, hogy rengeteg támadás érte a sajtóban, nem utolsó sorban azért, mert rá is szolgált. Mint arról a Bors elsőként beszámolt, Batiznál lehet például az a búcsúlevél, melyet Daróczi a laptopjába írt a halála előtti percekben.

Batiz a tárgyalások közben egy percre sem feledkezik meg egykori jó barátjáról. A közös irodájukban Dávid asztalát úgy hagyták, ahogy utolsó munkanapján hagyta – egyetlen papírt sem tettek odébb. A napjukat pedig úgy kezdik, hogy minden reggel meggyújtanak egy gyertyát elhunyt barátjuk emlékére. Információink szerint a Batizén kívül még minimum két könyv van készülőben. A dolog pikantériája, hogy olyan személyek írják, akik soha nem álltak közel az elhunythoz.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását