2024. május 3. - Tímea, Irma

Hetvenkét FTC-s hetvenkedő

Hetvenkét Ferencváros-szurkolót állítottak elő a miskolci rendőrkapitányságon, mert korábban összeverekedtek a Debrecen futballcsapatának drukkereivel az M3-as autópálya mellett lévő geleji pihenőnél szombat délután - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2010. május 16. vasárnap 08:01 - HírExtra
Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: 15 szurkolót tetten értek, ellenük garázdaság miatt indítottak eljárást. A többiek esetében garázdaság vétségének gyanúja miatt kezdeményeztek vizsgálatot.

Azt is elmondta, hogy miután a két szurkolótábor összeverekedett, a Fradi és a Loki szurkolói is elhagyták a helyszínt. A fradisták buszát a készenléti rendőrség tartóztatta fel, majd előállították őket a miskolci rendőrkapitányságon. Meghallgatásuk azóta is tart.

A debreceni Loki-drukkereket a Heves megyei rendőrök tartóztatták fel a kerekharaszti autópálya-pihenőnél. Igazoltatták őket, de senkit nem állítottak elő - közölte Kocsis Irén Mária, a Heves megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

Dobi Tamás korábban elmondta: a Fradi szurkolói Miskolcra tartottak a Diósgyőr elleni meccsre, a Loki-drukkerek pedig a fővárosba mentek az Újpest elleni mérkőzésre. A két társaság szóváltásba keveredett egymással, majd összeverekedtek. Többen meg is sérültek közülük.
A Miskolcra vonattal érkező fradisták közül szintén előállítottak egy férfit, mivel kirúgta az őket különjáratként a diósgyőri stadion felé szállító helyi busz ablakát. Ellene garázdaság miatt indítottak eljárást - mondta a helyettes szóvivő.

Százhatvan Budapestre utazó debreceni szurkolót pedig szombaton déltájban Gödöllőn le kellett szállítani a vonatról, mert nem volt jegyük - mondta el Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek. A drukkerek az egy órával későbbi vonattal utaztak tovább, készenléti rendőrök felügyelete mellett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását