2024. május 3. - Tímea, Irma

Vad Kati kempingezik, Komár támogatja, Benkő bevágja

Celebek szorítják ki az egyetemistákat az EFOTT-ról! A tegnapi sajtótájékoztatón rengeteg sztár jelentette be: kempingezni fognak a fesztiválon.
2010. május 13. csütörtök 12:09 - Páczai Tamás
Sztárdömping a fesztiválon

Idén még egy különlegességre is számíthatnak az egyetemisták és a főiskolások, ez pedig a celebkemping. De mi ez valójában? A felsőoktatási intézmények hamarosan elkezdik a sztárvadászatot. Az egymás közti versenyt az nyeri, aki több celebet állít maga mellé, és hív meg a fesztiválra. Az EFOTT-ra érkező hírességek közösen állítanak majd sátrat és együtt buliznak a fiatalokkal.

Ezt mondta el a sajtó képviselőinek és a Műegyetem hallgatóinak Dévényi Tibi Bácsi. A sajtótájékoztató jó hangulatban kezdődött az egyetem főépületének egyik fapados előadójában. A tábla elé kirakott székeken rengeteg celeb szorongott, de mégis jól érezték magukat: nevetgéltek, ugratták egymást, beszóltak a harmadiknak.

Aigner Szilárd Vad Katinak jósolt nedves időjárást, Komár Laci Hajassal kokettált, és rá se bagóztak a köztük mosolygó Karda Beára. Terecskei Rita hallgatott, Szandi meg egy kicsit elkésett. Sorolhatnánk még tovább, de Dévényi Tibi bácsi belecsapott a mikrofonba, ő jelenti be: "sajnos a Kordáék nem jöttek, biztos valamilyen egyéb fontos dolog jött közbe nekik. Na de sebaj, folytassuk!"

Hajas aludt már vadászlesen

EFOTT 2010
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a legrégebbi, legnagyobb kulturális- és könnyűzenei fesztivál Magyarországon, amelyre a tavalyi évben minden korábbinál többen, közel 64 ezren látogattak el. Az 1976 óta folyamatosan bővülő, magyar fiatalok által látogatott, évről-évre más helyszínen megrendezett bulinak idén Pécs-Orfű ad otthont, amely kiváló természeti adottságaival egyre több szórakozni vágyót vonz. Emellett már csak hab a tortán az a pazar zenei kínálat, amelyet 2010-ben prezentálnak a szervezők. Az EFOTT Ákos fellépésével kezdődik, majd a nagyszínpad utolsó fellépőjeként a hazai pályán játszó Kispál és a Borz ad koncertet.
Aztán a mesés lemezlovas elsorolta, mi az, ami mindig van az EFOTT-on (buli, gólyák, csajok, Kispál), majd pazar poénokkal, közbevetésekkel megfűszerezve kifaggatta az ücsörgő celebeket sátorozási szokásaikról.

Így megtudhattuk, hogy Hajas Laci például imádja a komfortos szállodákat, de néha vadászlesen alszik.

Vad Katit rögtön ajtóra szegezte Dévényi a kérdéssel: "Beácska, te melyik egyetemről érkeztél?" Nem is bírta ülve a pornóvadon lánya, és székéről felpattanva mutatkozott be, majd elmondta, bár sokszor sátrazott, aludni egyszer sem tudott még benne. Idén megpróbálja, de nem ígéri, hogy aludni fog, valószínűbb az egész éjszakát átívelő sétálás. Hajrá srácok!

Karda Beát a hajmosással szivatta Tibibá', de a szőke díva gyorsan kapcsolt: "Ott lesz a Hajas Laci, hihihihi."

Komárhoz érve a lemezlovász közös élményeket talált az énekessel, együtt nosztalgiáztak rock' n' rollról, csajokról, lányokról és asszonyokról. Érezhetően kikapcsoltak a világból, ez volt a nap pillanata.

Az esemény házigazdája aztán gyorsan végigment Czutor Zolin, Szandin, Sári Évin, akiknek szűk és mosolygós beszédeikből megtudhattuk, ők is fognak kempingezni, és nagyon várják már a fesztivált.

El ne felejtkezzünk Európa legnagyobb farkú lantmadaráról: Benkő Dániel is ott lesz az EFOTT-on, ráadásul meg nem erősített hírek szerint a fesztivál teljes ideje alatt bokorban lesz megtalálható.



Szandi még szűz


A HírExtra még zsíroskenyerezés előtt elkapta Szandit, és megkérdeztük, hogy mióta jár nagy fesztiválokra. Kiderült, hogy ilyen nagy (EFOTT) fesztiválon még sohasem lépett színpadra, de egyetemi bulikra gyakran hívják. Ezekben a bulikban döbben rá: "Úristen! Én már retro előadó vagyok!".

Magánemberként sem fesztiválozott még, de az is kiderült, hogy soha életében nem kempingezett a kacér énekesnő. "Be kell ismerjem, hogy szégyen, nem szégyen, de a celebkempinget is csak késő estig fogom használni, aztán bebújok a pihepuha három csillagos ágyikóba."

Az elmondottak alapján bátran kijelenthetjük: az idei EFOTT fesztiválon Szandi több területen is elveszti szüzességét.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását