2023. február 7. - Tódor, Rómeó

ORTT: majd' 90 millió tévéműsorokra

Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) összesen 89 millió 886 ezer forinttal támogatta televíziós közéleti magazinműsorok, televíziós hírműsorok és kulturális magazinműsorok előállítását 2010-es pályázati felhívásának első fordulójában.
2010. május 10. hétfő 18:33 - HírExtra
Az elsősorban a digitális átállást elősegítő technikai háttér beszerzésére a médiahatóság további 47 millió 663 ezer forintot osztott szét rádiók és televíziók között.

A március 5-én kiírt, műsor-előállítást támogató pályázaton huszonnyolc helyi és regionális televíziót, illetve televíziós műsort előállító céget részesített támogatásban a testület.

A január 27-én kiírt, technikai háttérfejlesztést célzó pályázaton huszonnégy rádió és televízió kapott támogatást. Ez utóbbi pályázaton a tizenkét nem nyereségérdekelt műsorszolgáltató összesen 21 millió 423 ezer, a tizenkét közműsor-szolgáltató összesen 26 millió 240 ezer forint támogatásban részesült.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását