2024. június 17. - Laura, Alida

A sztár szerint a rondák jobbak az ágyban

Courtney Love szerint a kevésbé szép nők, mint ő is, jobban kitesznek magukért ágyban.
2010. május 10. hétfő 10:02 - Sarkadi-Nagy Márton
Courtney Love, a Hole énekesnője, aki a Nirvana már elhunyt énekesének, Kurt Cobainnek a felesége is volt, és számtalan sztárral kavart már, a minap a US TV "On the record" showjában beszélt arról, hogy szépség híján ágytudásával igyekszik elbűvölni a férfiakat.

"Jobb vagyok az ágyban, mert sosem voltam szép. A szép lányok csak fekszenek. Nekünk, olyan lányok, akik kevésbé jól nézünk ki, sokkal jobban kell próbálkoznunk. Ezért nem félek attól, ha egy szép lány a konkurensem."

Múlt héten Courtney Love elárulta, hogy megfektette Gwen Stefani férjét, Gavin Rossdalet is, de most azt mondja, még a párocska házassága előtt.

Courtney azt írta a Twitterén,  "Gavin borzasztóan aranyos srác, mindig kedveltem, jól éreztük magunkat együtt, de itt nem volt házasságról szó, aranyos fiú és hiányzik a sármja. Nem csinálnék ilyen férjes dolgot, egyszer csináltam, katasztrofális, borzalmas ötlet volt".

Ha hihetünk Courtneynak, akkor sem kell tartania, ha Gwennel páros mérkőzést játszanak Gavin Rossdale-ért. Mint az énekesnő a tévéshowban mondta, "nem félek attól, ha egy szép lány a konkurensem. Valahogy úgy állok hozzá - na, szóval le akarsz nyomni? Próbáld csak meg. Gyerünk csak". 
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását