2024. április 28. - Valéria

Győzike szereti, ha valaki bjútifullos

Az ismert mondás szerint nem a ruha teszi az embert. Nemsokára itt a nyár, amikor különösen figyelünk arra, hogy mit veszünk fel, így mégiscsak számít a megjelenés. Ebben a témában Gáspár Győzikét, és Zoltán Erikát kérdeztük meg.
2010. május 8. szombat 08:57 - Tamási Ágnes Anna
Milyen ruhadarabokat viselsz nyáron?

Zoltán Erika : Funkcionális öltözködő vagyok, tehát attól függ, hogy hova megyek. Imádom a melegítőket,a joggingokat, a hétköznapi, lazább viseleteket, a lenvászon nadrágot, nyárias felsőkkel. A fellépős időszak egy másik kategória, mert meg kell felelni a színpadi követelményeknek. Itt értem azt, hogy mondjuk kisszínpadon, nagyszínpadon van–e a fellépés, és persze a napszak is nagyon fontos.

Győzike: Ha elkezdődik a nyár, a téli ruháimat felviszem az emeletre. A nyári öltözet nálam póló, rövidnadrág, no zokni, csak akkor veszek fel ha öltönyt kell magamra venni. Rengeteg fehéret hordok, feketét nemigen. Viszont mikor hakni van a színpadon akkor hosszú nadrágot és pólót használunk.

Milyen cipőt viselsz szívesen?

Z.E: Fellépésen mindig tűsarkút hordok, hétköznap pedig kicsit emelt sarkú cipőt veszek fel. Tornacipőből is olyat választok, amelyiknek sarka van. Nagyon divatosak és kényelmesek a parafa emelt talpú cipők, ezeket is a kedvenceim közé sorolom.

Gy: Sima papucsot hordok nyáron, nem szeretem azt, amit a lábujj közé be kell húzni, azt gyűlölöm. Fellépésen pedig természetesen zárt cipőt használok.

Mely színek a divatosak idén nyáron?

Z.E : Azt látom most minden felé, hogy nagyon-nagyon színesek vagyunk. Kezdenek visszajönni a 80-as évekből az UV-színek, mind lábbelikben, mind ruhákban és kiegészítőkben is. Nálam már inkább a fekete-fehér dukál. Nyáron pasztellszíneket és azt a nagyon-nagyon szép türkiz kéket hordok.

Gy: Azt látom a divatmagazinokban, hogy a lila a barna a zöld a rózsaszín ismét előjött. A sárga és a fekete szín viszont már nem trendi.

A nyári sminkkel mi a helyzet?

Nem divat a divat
"Magyarországon az emberek nem divatoznak! Nem azt mondom, hogy egyáltalán senkit nem érdekel, de nagyon kevés ember az, aki követi a divatot, és odafigyel rá. Nálunk a tervezők nem annyira nézik, hogy miképp változik a divat évről-évre, az emberek pedig főképp nem kíváncsiak erre!" (Tabu Tv)
Z.E.: Hétköznap csak minimális púder, szemceruza-és spirál, valamint szájfény; fellépésnél erősebben sminkelek. Ott előtérbe kerül a füstös szem, és a körberajzolt megnagyított száj.

Szerinted a rózsaszín jól áll egy férfin?

Gy: Láttam egy finom rózsaszín öltönyt, fehér inggel, és pink színű nyakkendővel, valamint nagyon-nagyon elegáns pólókat is. Eszméletlen jól néznek ki, szerintem a soványakon jól áll, a kövéreken nem.

Mit hordjon egy férfi nyáron?

Z.E.: Ez attól függ, hogy egy adott pasi, mennyire követi a divatot, vagy inkább a kényelemre törekszik. A férfiaknak nincs annyi lehetősége a változatosságra, mint a nőknek. Mostanában a nagyon-nagyon szűk pólók előtérbe kerültek, valamint a len,- vászon, és - pamut bermudák. Ez lehet elegánsabb, sportosabb is.

Mit hordjon egy nő nyáron?

Gy: A nyár maga az erotika, ami arról szól, hogy megmutassuk, hogy igenis villantunk, hogy van egy jó kis műmellem. Meg kell mutatni országnak-világnak: milyen szép a testem . Szeretem, ha egy nőnek ki van engedve a haja, az olyan "bjútifullos". Rengeteg lány ilyenkor felvarratja a haját, hosszabbít rajta, hogy mikor a "dzsukkel" bikinit felvesz, sokkal cicababább legyen. Szeretem, ha egy nő nőies. Nyáron a lányokon gyönyörűek a hosszú hófehér ruhák, és a magas sarkú cipők.

Körmeidet szoktad festeni?

Z.E : Ezer éve műkörmözök, 1985-ben nyitottuk meg Magyarország első műköröm szalonját. Abszolút a műköröm szerelmese és pártija vagyok. Évek óta pedig már színezett akril porral csinálják a körmöket, tehát sokkal kevésbé kopik.

Hordasz még zebracsíkos holmikat?

Gy.:Nagyon szeretem a zebracsíkos dolgokat, de utcára, meg hétköznapra szerintem sok, színpadon még jó szerintem. Büszke vagyok rá, hogy így összemosnak ezzel a mintával. Egy nagy bevásárló központban ki volt írva, hogy Győzike Zebracsíkos partvis, meg szőnyeg, és ez nagyon jól esik nekem!

Viselsz-e ékszereket nyáron?

Z.E: Fellépéseken egyáltalán nem szeretem, mert ott úgy érzem, hogy nincs funkciója. A jegygyűrűm és a kísérőgyűrűm viszont mindig rajtam van, az éjszakákat is velem tölti. Az ékszerek viselése úgy gondolom, hogy korszakokra bontható, amik lezajlanak az ember életében tizennyolc évesen. Volt amikor négy-négy fülbevaló volt a fülemben, több nyaklánc a nyakamban, de akkor úgy éreztem, hogy ez így tökéletes. Mostanában csak az öltözékemhez mérten visszafogott csecsebecséket hordok.

A cigányságnál van valamilyen jellemző, tradicionális nyári öltözet?

Gy.:A cigányok nem nagyon hordanak mini ruhákat csak hosszút, még nyáron is, és úgy gondolom, hogy ez már kicsit ókori. Múlt évben voltunk Beával lagziban, ahol ő rövid szoknyában volt, és megszólták. Megmondom őszintén, hogy ezt butaságnak tartom, hiszen 2010-et írunk, nem azzal kellene foglalkozni, hogy ki kivel van, és mit hord.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását