2024. április 29. - Péter

Oda a Vidi veretlensége

A listavezető Videoton hazai környezetben egygólos vereséget szenvedett az MTK-tól a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójának keddi nyitómérkőzésén.
2010. május 4. kedd 22:50 - HírExtra
Mezey György együttese ezt megelőzően legutóbb a 6. játéknapon a ZTE-től kapott ki, így a bajnokságban 249 napja volt veretlen a gárda.

Eredmény:
Videoton FC-MTK Budapest 0-1 (0-1)
----------------------------------
Székesfehérvár, 3600 néző, v.: Fábián
gólszerző: Szatmári L. (29.)
sárga lap: Farkas II. Balázs (42.), Nikolic (80.), Farkas I. Balázs (86.), illetve Hidvégi (24.), Szabó Á. (70.)

Videoton:
---------
Sebők - Lázár, Lipták, Horváth G., Elek - Farkas II. Balázs (Polonkai, a szünetben), Farkas I. Balázs, Sándor Gy. (Lencse, 70.) - Nagy D. (Sitku, 64.), Nikolic, Alves

MTK:
----
Szatmári Z. - Rodenbücher, Szekeres, Hidvégi, Zsidai - Pintér Á., Kulcsár (Könyves, 85.), Szabó Á. (Nikházi, 86.), Pál A. - Szatmári L. (Pátkai, 81.), Lázok

Az MTK letámadásával alaposan meglepte a Videotont. Az első félidő nagy részében az történt, amit a kulturáltan futballozó fővárosiak akartak. A 29. percben vezetést is szereztek a kék-fehérek, egy szabadrúgás után Szatmári használta ki Sebők kapus hatalmas hibáját. A listavezető árnyéka volt korábbi önmagának, de még így is egyenlíthetett volna, azonban Alves ordító helyzetben nem találta el a kaput.

Fordulás után a behúzódó MTK okosan őrizte előnyét, a Vidi csak kapufáig jutott. Mezey György csapata az utolsó 20 percben már négy csatárral támadott, de képtelen volt betalálni. A Videoton vereségével lépéshátrányba kerülhet a Debrecennel szemben, amennyiben a hajdúságiak nyernek a Vasas ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását