2024. május 6. - Ivett, Frida

Megihlette Szanyit a Fidesz?

Újabb hangfelvétel került nyilvánosságra, ami ezúttal az MSZP hitelességét igyekszik a porba rombolni. Ezen Szanyi Tibor, az MSZP 13. kerületi jelöltje buzdít arra, hogy legyen sok MSZP-s átszavazó, noha épp ő bírálta ezért keményen a Fideszt.
2010. április 16. péntek 13:13 - HírExtra
Ezúttal nem szélsőjobboldali hírportálok, hanem az angyalföld.blog.hu hozott nyilvánosságra egy olyan hangfelvételt (méghozzá annak a negyedik részét), ami alááshatja az egyik nagy párt - ezúttal az MSZP - hitelességét (legalábbis azt, ami még megmaradt neki). Ezen állítólag Szanyi Tibor, a 13. kerület MSZP-s jelöltje beszél, még az első forduló előtt. Szanyi felszólítja a kampánycsapat tagjait, hogy az ismeretségi körükben kérjenek meg baloldali szavazókat, hogy jelentkezzenek át szavazni a 19-es választókörzetbe.

„Mindenkit, akit csak ismerünk nem csak szavazásra kell buzdítanunk … hanem azt kell mondani mindenkinek, hogy szóljon a testvérének, a rokonának, a barátainak, hogy még Budapesten belül is, hogyha teheti kérje át magát a XIII. kerületbe, feltéve, hogy MSZP szavazóról beszélünk. Annyit kell mondani, hogy aki teheti ne Zuglóban, ne Ferencvárosban, ne Karcagon, ne Zalaegerszegen, hanem a XIII. kerületben szavazzon, főleg ha megbízható ismerősről van szó. Tehát nem általában szólogatunk, hanem akiről feltételezzük, hogy van az ismeretségi körében szintén baloldali szavazó."

Az eset azért is ciki, mert korábban pont ő vádolta a Fideszt, az LMP-t és a Jobbikot hasonló átjelentkezések megszervezésében, amiket a demokrácia megcsúfolásaként értelmezett.



Az első három rész:

3. rész:

"Hála a jó istennek, most kivételesen mindenki mellettem áll a párton belül elnököstül mindenestül. Hát igaz motyognak, de ettől függetlenül legalább nem basztatnak, egyedül a Kovácsnak volt egy genyo megjegyzése.
-Melyik Kovácsnak?
-Kovács Lászlónak
-Ő a csajával foglalkozzon! (közbekiabálás)
-Nem ő elkezdte magyarázni, hogy jó ez a gázáremelés, …ezt így kell csinálni.
-Ez hülye (közbekiabálás)…
Na még annyi van, hogy holnap nagy valószínűsséggel minden híradóra kiterjedő megszólalás az nagyon fontos, az nagyon sok embert utolér, illetve még egy esti sztori és éjfélkor így levágjuk a média dolgokat és hétfő éjfélig nix. Tehát részünkről csendes lesz az ünnep. Ellenben jövő héten, kedd, szerda, csütörtök, péntek, négy nap, az ami borzasztó erőfeszítést igényel. Mindenkit kérem, hogy négy napig pihenjen. Mindenki halassza el, ha szabad kérnem a saját házasságát, temetését és nem tudom mi mindent, mert a pöcsünkről is fog folyni a víz. …. Még a hölgyek pöcséről is fog folyni a víz."

2. rész:

"Most ezen a héten állítólag kimentek ezek a kis kártyák, a posta kiszórta. Ki az, aki úgy tapasztalja, hogy az ő körzetében nem ment ki vagy rosszul? 30 ezer kártyát fizettünk ki a postán a kirakás végett,  ez azért jóval nagyobb szám, mint ami valójában a postára lett adva XIII. kerületben. Szerintem a posta egy kicsit trükközik, de szemet hunyunk. Nem akasztunk bajszot a postával, mert most éppen nagy szükségünk van rá. Amit kérek, mert ez egy kicsit aggaszt. Tegnap és ma kell megkapni az első választóknak a levelet. Az én fiam, az még nem kapta meg, pedig ő is első választó, a kisebbik fiam. Erre figyeljünk oda, kérdezze meg mindenki legalább egy első választót a körzetében, hogy hogyan állunk, mert ez egy kicsit aggaszt."

1. rész:

"Körülbelül ott tartunk, hogy a kampány eddigi menete minden zsörtölődés, és minden morgás, baszakodás és egyebek dacára én azt gondolom, hogy menetrendszerinti volt, jó reakcióképességgel és többé kevésbé sikeres. Azt kell mondanom, hogy a pirospontok elfedik  azért elég rendesen a fekete pontokat. Viszont most olyan szakaszba kerültünk, amikor van egy kis szusszanásnyi időnk, ez a húsvéti ünnepek világa, illetve az utolsó négy nap. Mindenkinek, mindenkinek megduplázzuk az eddigi javadalmazását….ÁFA mentesen! És igazából elég sok feladatunk adódik a jövő hétre."

Forrás: HirExta/vastagbőr
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását