2024. április 29. - Péter

A mai fiatalság tekerni sem tud normális helyen

A székesfehérvári rendőrkapitányság épülete előtt sodorta és szívta el a füves cigarettát három fiatal; ketten elismerték, hogy a kocsijukban talált növényi törmelék kábítószer - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.
2010. április 15. csütörtök 13:10 - HírExtra
A rendőrkapitányság épületéből egy rendőr vette észre, hogy a kapu előtt álló autóban fiatalok cigarettát sodornak és azt elszívják. Az ellenőrzés során a kocsiból növényi törmelék került elő, amelyről az autóban ülők közül két tatabányai férfi elismerte, hogy kábítószer - mondta Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A fiatalok azt mondták, hogy a büntetés-végrehajtási intézetbe beszélőre ment társuk visszaérkezéséig akarták "elütni az időt" a kábítószeres cigaretta szívásával - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

A rendőrök mind a három fiatalt mintavételre állították elő, a kocsiban talált növényi törmeléket, cigarettás papírokat, csikkeket lefoglalták. Két férfit gyanúsítottként hallgattak ki, a velük levő fiatal nő tanúként szerepel az ügyben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását