2024. április 27. - Zita

Csempészett cigarettát foglaltak

Egy nap alatt mintegy négymillió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le és négy ember ellen indítottak eljárást pénzügyőrök Baranyában.
2009. december 10. csütörtök 12:00 - HírExtra
Bús Szilvia, a Vám- és Pénzügyőrség Dél-dunántúli Regionális Parancsnokságának sajtófelelőse csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy nyomozóik hétfőn Komlón értek tetten három helybélit, akik éppen 4200 doboz jó minőségű, csempészett cigarettát rakodtak be egy garázsba. Az elfogott férfiak közül kettőt már ismertek, korábban hasonló bűncselekmények miatt nyomoztak ellenük.

Nem sokkal ezután egy rutin közúti ellenőrzésen 3700 doboz csempészett cigarettát találtak egy pécsi férfi gépkocsijában. Miután a dohányárut, valamint a szállítására használt autóját lefoglalták, a lakóhelyén tartottak házkutatást, ahol egy engedély nélkül tartott éles lőszer került elő.

A gyanúsítottak jövedéki orgazdaság miatt akár két szabadságvesztéssel és 3-4 millió forintos jövedéki bírsággal is sújthatók, az otthon lőszert tartó férfi büntetése három év szabadságvesztés is lehet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását