2024. április 29. - Péter

Fiatalkorú bűnözőket fogott el szabadnapján

Az elmúlt hetek sorozatos lopásaiért felelős, már körözés alatt álló fiatalkorút és eltűnés miatt körözött társát fogta el egy szabadnapját töltő rendőr és a helyi körzeti megbízott a Hajdú Bihar megyei Tépén.
2010. április 14. szerda 16:24 - HírExtra
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán az MTI-vel közölte: kedden helyi lakosok értesítették a szabadnapos rendőrt arról, hogy a helyi szőlőskertben idegen személyeket láttak. A településen az utóbbi egy héten több lopás történt, ezért a rendőr a helyi lakosok segítségére sietett és az egyik elkövetőben felismerte a több rendbeli lopás miatt körözött konyári személyt.

A helyi rendőrőrs körzeti megbízottjával közösen elfogták a két fiatalkorút, majd az intézkedés során kiderült, hogy társa is körözés alatt állt, eltűnés miatt. A rendőrség kezdeményezte a konyári lakos előzetes letartóztatását, akit több rendbeli lopás mellett garázdasággal is gyanúsítanak.

A lopás miatt körözött fiatalkorú bűnelkövető szökésben volt a hatóság elől: az elmúlt hetekben Tépén három, míg Derecskén két esetben követett el lopást.

A főkapitányság sajtószolgálata beszámolt arról is, hogy kedden Biharkeresztesen egy családi veszekedéshez kiérkező rendőrök őrizetbe vettek egy személyt, akiről intézkedés közben állapították meg, hogy ellene a Berettyóújfalui Városi Bíróság korábban elfogatóparancsot bocsátott ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását