2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Kósa Lajos: szeretnénk megfelelni a bizalomnak

Megkaptuk a felhatalmazást, hogy mindent teljesen másként kell csinálni, mint a szocialisták tették eddig, s ennek a bizalomnak szeretnénk megfelelni - mondta Kósa Lajos Debrecen fideszes polgármestere hétfőn hajnalban az MTI-nek, miután Hajdú-Bihar megye mind a kilenc egyéni választókerületben pártja képviselői az első fordulóban megszerezték a mandátumot.
2010. április 12. hétfő 08:10 - HírExtra
Kósa Lajos megköszönte a választók nagyarányú támogatását, és példa nélkülinek nevezte, hogy Hajdú-Bihar megyében a Fidesz területi listájáról öt képviselő jutott be az Országgyűlésbe.
Eddig legtöbben négyen szereztek mandátumot megyei listáról - tette hozzá.

Kósa Lajos hangsúlyozta: szeretnének megfelelni a nagyarányú bizalomnak, de - mint kifejtette - széles együttműködéssel, összefogva, közösen kell fellépni olyan nemkívánatos jelenségekkel szemben, mint a korrupció, a bizalomvesztés, a tehetetlenség, vagy a kilátástalanság.

A Fidesz helyi képviselői továbbra is Debrecen érdekében, a város polgáraival együtt kívánnak politizálni - mondta Kósa Lajos annak kapcsán, hogy csakúgy, mint a 2006-os választáskor, valamennyi helyi jelöltjük az első fordulóban szerzett mandátumot a cívis városban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását