2024. május 2. - Zsigmond

Drogos partit szakítottak félbe a rendőrök

Zártkörűen szervezett drogos partit szakítottak félbe a rendőrök ma délelőtt Debrecenben - értesült a HavariaPress. A helyszínen szórakozók közül tíz embert állítottak elő, köztük van a szórakozóhely üzemeltetője is.
2010. április 12. hétfő 09:53 - HírExtra
A hajdúsági megyeszékhely rendőrkapitányságára vasárnap reggel érkezett egy névtelen bejelentés, mely szerint egy, a hatóság által már jól ismert szórakozóhelyen ismét kábítószeres partit tartanak. Mivel a megjelölt helyszínen másfél hónappal ezelőtt már igen nagy fogást könyvelhettek el a helyi egyenruhások, ez alkalommal is nagy létszámban vonultak a helyszínre, ahol az utcán 7 autót, odabent pedig 18 fiatalt találtak, mindegyikük esetében gyanítani lehetett, hogy drogot fogyasztottak.

Az elvégzett gyorsteszt 10 fő esetében mutatta ki a szervezetben kábítószer jelenlétét, a klub helyiségeiben pedig hat kis flakonnyi ,,GINA" partidrogot, illetve alufóliába és papírba csomagolt fehér poros tasakokat foglaltak le. A tíz embert - négy nőt és hat férfit - előállították, köztük szerepelt a zárt klub üzemeltetője is. Mint kiderült, a partit tegnap az interneten hirdették meg a zártkörű mulatságként, ahová csak előzetes telefonos bejelentkezés alapján lehetett bejutni. A szórakozóhelyen ismételten megrendezett kábítószeres parti miatt a rendőrség jelzéssel élt az illetékes Polgármesteri Hivatal felé is, hogy vizsgálja meg a szórakozóhely további üzemeltetésének engedélyezését.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását