2024. május 2. - Zsigmond
Április 11-én este, miután mindenki megtette állampolgári kötelességét, és leadta voksát az általa legmegfelelőbbnek vélt pártra, már csak egy teendő marad; leülni a tv képernyő elé, és végigizgulni az eredményt.
2010. április 9. péntek 11:43 - Patai Zsuzsi
Az összes nagyobb televízió csatorna készül választási műsorral, valamivel este 7 előtt.

Az RTL KLUB híradó stúdióban Erős Antónia és Szellő István az eredményekről számol be, a választási stúdióban pedig Lakner Zoltán politológussal és Hahn Endre közvélemény-kutatóval elemez Kumin Viktória.

Bemutatják a megválasztott képviselőket és mérlegelni fogják a politikai következményeket. Kik döntenek a sorsunkról a következő 4 évben a parlamentben? 18.55 után jönnek a Médián RTL-nek készített közvélemény-kutatási adatai, 20.50-kor pedig frissen beszámolnak a legfrissebb eredményekről.

A Tv2-n 19:00-tól Azurák Csaba és Várkonyi Andrea várja a nézőket a legfrissebb hírekkel a Tények stúdiójából. Utána élőben jelentkezik a Frizbi Hajdú Péterrel, vendégek lesznek: Verebes István, Fiala János, Juszt László, Szilágyi János és Tereskova, valamint elsőként a műsornak ad interjút az első forduló győztesének miniszterelnök-jelöltje.

MTV

Hét óra előtt pár perccel jelentkezik Süveges Gergő az MTV budapesti stúdiójából április 11-én, az országgyűlési választások első fordulójának napján. A műsorvezetőt politikai elemzők és közvélemény-kutatók segítik, az eredményközlők az idén is sportriporterek lesznek.

Mind a hat országos listát állító pártnál, az Országos Választási Központban, valamint öt vidéki nagyvárosban jelen lesznek a Magyar Televízió riporterei, hogy élőben tudósítsanak a 2010-es országgyűlési választások első fordulójának történéseiről.

Pontban hét órakor, az urnák lezárásakor ismerteti Závecz Tibor és Kern Tamás, a Szonda Ipsos és a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatási eredményeit. A köztelevízió óbudai székházában 18.55-től várhatóan 23 óráig Süveges Gergő műsorvezető irányításával politikai elemzők, Giró-Szász András és Török Gábor értékelik az eseményeket.

Az eredményközlők 1990 óta sportriporterek, az idén sem lesz másként: Zelinka Ildikó és Szántó Dávid a monitorok elől tájékoztatják a nézőket a beérkezett legfrissebb adatokról.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását