2024. május 17. - Paszkál

A Fidesz és a Jobbik együtt kampányol?

A Hajdú-Bihar megyei Fülöpön és Nyírábrányban Tasó László, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje és a Jobbik helyi vezetői pénteken együtt kampányoltak pártjaik támogatása mellett - állítja Juhászné Lévai Katalin, a körzet szocialista képviselőjelöltje az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2010. április 9. péntek 17:35 - HírExtra
Mint írta, a Fidesz-KDNP hiába tagadja több hónapja, hogy a Jobbikkal együttműködik a választási kampányban, hiszen "az utolsó napon nyíltan vállalták a szövetséget".

A hajdúhadházi központú választókörzet említett településein a Jobbik kampány-teherautója mellett a fideszes jelölt és a Jobbik helyi vezetői, aktivistái együtt győzködték a jelenlévőket, hogy szavazzanak egyéniben Tasó Lászlóra, a területi listán pedig támogassák a Jobbikot - fogalmaz közleményében a politikus.

Juhászné Lévai Katalin ezt úgy értékelte, hogy a Fidesz Magyarország jövőjét is kész feláldozni a kétharmados parlamenti hatalom megszerzéséért, egyben felszólította Orbán Viktor Fidesz-elnököt és Kósa Lajost, a párt megyei elnökét, hogy határolódjanak el Tasó Lászlótól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását