2024. április 20. - Tivadar

Kiásta magát a sírból a 12 éves lány

Elrabolta, megerőszakolta, majd élve eltemette a jamaikai taxis. De a 12 éves kislány kiásta magát a sírból.
2010. április 8. csütörtök 11:00 - HírExtra
A hatóságok azzal vádolnak egy jamaikai taxist, hogy elrabolta, majd megerőszakolta, végül élve eltemetett egy 12 éves lányt- jelentette a news.com.au ausztrál hírportál.

Az eset még márciusban történt. A Gresha Wilson névre hallgató taxisofőrt nemi erőszak, emberrablás, gyilkosság és kegyetlenség elkövetésével vádolják- tájékoztatott Herfa Beckford helyettes rendőrkapitány.

A férfi egy buszmegállóban rabolta el áldozatát. Ezután a Szent András plébánia közelében levő házához hajtott a kislánnyal, ahol megfojtotta, majd megerőszakolta.
Ezután a kegyetlen taxisofőr -abban a hiszemben, hogy áldozata meghalt- eltemette a 12 éves lányt egy sekély sírba, majd kövekkel eltakarta. Tévedett, áldozata “csak” eszméletét vesztette, s amint magához tért, kiszabadította magát a sírból.

Egy, a környéken sétáló lány jelentette az esetet a rendőrségnek. Rögtön telefonált, amint meglátta, hogy a 12 éves kislány ássa ki magát a sírból, majd segített neki.

Az esettel összefüggésben a jamaikai hatóságok jelentették, hogy az elmúlt években megnőtt az emberrablások, ezen belül is a nők elrablásának száma. A legtöbb esetben taxisofőrök tehetőek felelőssé az ilyen esetekért, akik kihasználják, hogy sok nő egyedül utazik rokonait, barátnőit meglátogatni a fővárostól távolabbi, elzárt vidéki helyekre. A sofőrök ezt használják ki. A rendőrség figyelmeztetett: nők lehetőleg ne utazzanak egyedül az országban.


Forrás: news.com.au/hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását