2024. május 19. - Ivó, Milán

A nemi szervét mutogatta

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a férfit, aki nemi szervét mutogatva riogatta a járókelőket néhány hete egy tatabányai utcán.
2010. április 7. szerda 10:58 - HírExtra
A rendőrségre március 16-án jelentették be, hogy aznap délután egy körülbelül 180 centi magas, vékony testalkatú férfi riogatta az arra járókat a Mártírok útja egyik háza előtt, a nemi szervét mutogatva.

A bejelentő elmondta, hogy a sötét rövid hajú férfi fekete kabátot, sötét színű nadrágot és ugyancsak sötét cipőt viselt, de amire a rendőrök a helyszínre értek, az illetőt már nem találták a környéken. A tatabányai kapitányság kéri mindazok jelentkezését, akik érdemleges információval rendelkeznek az elkövető kilétével kapcsolatban, a bejelentéseket várják az ingyenesen hívható 107-es
és 112-es segélyhívó számokon is.

Emellett a rendőrség azt is kéri, hogy aki hasonlót tapasztal, haladéktalanul hívják a rendőrségi segélyhívók valamelyikét, és figyelje meg az elkövetőt, merre menekül, hiszen pontosabb adatok alapján a rendőrök esélye is nagyobb az elkövető elfogására.

Fontos továbbá, hogy gyerekek lehetőség szerint felnőtt korú kísérővel induljanak útnak az iskolába és haza, valamint a játszótéren is legyen legalább egy megbízható felnőtt a lakókörnyezetből, aki szükség esetén segíteni tud.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását