2020. július 7. - Appolónia

Bob Dylan nem adhat koncertet Kínában

Bob Dylan lemondta ázsiai turnéjának számos koncertjét, mert nem engedélyezték számára, hogy fellépjen Kínában. Dylan az eredeti tervek szerint Kínában, Hongkongban és Tajvanon lépett volna fel múlt hónapi nagy sikerű japán turnéja után - írta a the Sunday Morning Post vasárnapi lap.
2010. április 5. hétfő 18:28 - HírExtra
"Mivel a kínai kulturális minisztérium nem adott engedélyt a sanghaji és pekingi koncertekre, nem maradt más választásunk, mint lemondani a többi ázsiai koncertet is" - idézte a lap Jeffrey Wút, a turné szervezőjét. "A lehetőség, hogy Kínában léphet fel, Dylan számára a fő attrakció volt" - tette hozzá az illetékes.

Wu elmondta, a kínai kulturális tárca megszigorította a külföldi előadók számára a fellépést az ázsiai országban azóta, hogy két évvel ezelőtt Björk izlandi énekesnő Tibet mellett emelte fel a hangját egy sanghaji fellépésén.

Az amerikai énekes leginkább politikai indíttatású dalairól közismert, a Blowin, In The Wind című dala béketüntetések himnuszává vált az elmúlt évtizedekben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását