2024. április 25. - Márk

Sós vizet öntött orrába Jessica Simpson

Jessica Simpson a legkülönfélébb szépészeti eljárásokkal, és házi praktikákkal igyekszik visszanyerni fiatalságát és karcsúságát. Vajon mi szüksége van minderre?
2010. március 31. szerda 09:10 - HírExtra
Jessica Simpson nemrég hatalmas fába vágta fejszéjét - írja a Bors. A "szöszínésznő" rájött, hogy az elmúlt hónapokban felszedett néhány plusz kilót, ezért úgy döntött: szigorú fogyókúrába kezd. Első lépésként benevezett a The Price of Beauty valóságshow-ba, ahol különleges eljárásokkal fogyasztják és szépítik a játékosokat.

A műsorban eddig olyan karcsúsító eljárások szerepeltek, mint a sültgiliszta-evés vagy a fülbe való viaszcsepegtetés. A színésznő a forgatások során a legbizarrabb szépségterápiákkal találkozott, melyek közül a leghatékonyabbakat ki is próbálta. – Először sós vizet öntöttem az orromba, olajat kentem a hajamra, majd egy speciális, emésztést elősegítő italt ittam – mesélte az újságíróknak Jess.

A huszonkilenc éves sztár thaiföldi és mumbai nők évszázados házi praktikáit próbálgatta. – Szeretem a természetes szépségápolást, de néha undorító volt az a massza vagy pakolás, amit magamra kellett kennem. De mivel a szépségért meg kell szenvedni, akármilyen kezelésnek alávetem magam! – mesélte lelkesen.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását