2024. május 16. - Mózes, Botond

Orbán futballstadiont akar

Itt az ideje, hogy a kormány Debrecen városával közösen egy, a DVSC futballcsapatának eredményeihez méltó létesítményt építsen - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Debrecen TV-nek adott interjújában szerdán.
2010. március 31. szerda 19:02 - HírExtra
A politikus a televízió Esti Közelkép című műsorában azt mondta: Kósa Lajos polgármester szerdán személyesen adta át neki a Debrecenbe tervezett új stadion terveit, amelynek felépülése kormányzati szerepvállalás nélkül nem lehetséges.

Szerinte a teljesítményt el kell ismerni, hisz végre van egy hely, ahol a labdarúgásban eredmény eredmény hátán jön. "Spekulálni csak meccs előtt lehet, de aztán ki kell menni a pályára és meg kell mutatni, mit tudunk.

A debreceniek kimentek, megmutatták, győztek, kivívták az egész ország tekintélyét. Itt az ideje, hogy a kormány ezt a sikert elismerje és az egész ország sikerévé tegye" - fogalmazott Orbán Viktor, hozzáfűzve, hogy eljött az ideje az új debreceni stadion megépülésének.

(Képünk illusztráció)

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását