2024. április 26. - Ervin

Robert Pattinsonra a fővárosban is pattannak a nők

Budapesten forgat a héten Robert Pattinson, az Alkonyat sztárja. A huszonhárom éves bálvány szállodája előtt tinédzserek hada posztol éjjel-nappal.
2010. március 30. kedd 09:09 -
Az ízig-vérig brit színészt vasárnapi érkezésekor akkora tömeg fogadta, hogy első forgatási helyszínén elege lett, és a másodikra már zárt forgatást kért... Tegnap a Szabadság téren amúgy belső jeleneteket vettek föl, itt tehát a bulvársajtónak is nehezebb volt lencsevégre kapni a világsztárt.

Szemtanúk szerint ahol megjelent lapátkezű, ám mosolygós testőre, rendszerint ő is felbukkant. Erősen kisminkelve, korhű ruhában, barna színű mellényben feszített, de nem ám a rajongói társaságában. Lakókocsijában pihent hosszan, majd percek alatt besietett a forgatási helyszínre, amelyet a tér egyik házának második emeletén rendeztek be.

Pattinson új filmjéban a Guy de Maupassant regényéből, a Bel Amiból készülő produkció főszerepét, a feltörekvő újságírót, George Duroyt játssza, aki szeretői segítségével egészen a főszerkesztőségig viszi. A 19. századi író művében számos hölgy segíti ehhez hozzá, Uma Thurman mellett így bárhol szembejöhet velünk Budapest utcáin Az angol betegből ismert Kristin Scott Thomas és Christina Ricci is.

Thurman szerepét eredetileg Nicole Kidman játszotta volna, ám őt temérdek plasztikai műtéte miatt mostanság igencsak mellőzik.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását