2024. május 8. - Mihály

Lelécelés előtt Demszky

Szorul a hurok Demszky Gábor körül. A BKV botrányos ügyeiben Antal Attila, a közlekedési vállalat volt vezérigazgatója és Regőczi Miklós korábbi vezérigazgató-helyettes tett terhelő kijelentéseket a főpolgármesterre.
2010. március 29. hétfő 10:36 - HírExtra
Mindketten elmondták: Demszky utasította őket, hogy kössenek szerződést a korábbi kampányait szervező Sawyer Miller Grouppal - olvasható a Magyar Hírlapban.

A Hír Televízió Célpont című műsorában pedig a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. két munkatársa állította, hogy a cég költségén újították fel Demszky és felesége korábbi lakásait.

A munkák elvégzésére az FKF szakmailag nem volt felkészülve, ezért a felújítással külsős vállalkozásokat bíztak meg. A cégek az FKF-nek nyújtották be a számlát, de a bizonylatokon nem felújítás szerepelt, hanem egyéb munkák elvégzése.

A két férfi állítja: az FKF építette át Demszky Gábor házának angolaknáját, valamint kérésére a lovardát is felújították. Demszky Gábor főpolgármester tagad és perrel fenyegetőzik. (Magyar Hírlap)

Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kri
2010. március 29. 14:33
Józsi! még közpénzen tartsuk el pár száz évig? Színes tv-vel, konditeremmel stb? Ne ültessük le! Dolgozza le amit lenyúlt,(minimálbérrel jutalmazva) valamelyik multinál! :)
józsi
2010. március 29. 12:36
Elbujdokolhat, a világ végéről is haza lesz hozva és le lesz ültetve. Ha minden egyes ellopott forintért egy napot kap, akkor is ott ülne pár száz évig a sitten.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását