2024. április 29. - Péter

Az autópályán elégítette ki barátját

Bencsik Tamara a Mr & Mrs e heti műsorában beszél leplezetlenül erotikus szokásairól, amik sokszor egészen különösek.
2010. március 29. hétfő 10:29 - HírExtra
A Megasztár 4 búgó gerlicéje már hangjával is sok férfiban fölgerjesztette a vágyat, most azonban történeteival kergeti őrületbe a hímnemű egyedeket.

Bencsik Tamara és párja, Ádám a TV2 vendége volt. A pár leplezetlen őszinteséggel mesélt Tillának és Claudiának extrém szexuális szokásairól. Tamara többek között azt is elárulta, hogy egyszer az M7-es autópályán 130 kilométeres sebességnél esett neki párjának. Olthatatlan vágyakozásáról további részleteket is hajlandó volt elárulni a Bors olvasóinak:

„Ádámmal éppen hazafelé mentünk, és ahogy néztem őt vezetés közben, nagyon megkívántam” – meséli nevetve az áprilisi Playboy címlaplánya. „Gondoltam egyet, és hogy is fogalmazzak… elbújtam a traffipax elől. Nagyon kellett vigyáznom, nehogy egy bukkanónál véletlenül megharapjam, de szerencsére nem történt semmi ilyesmi.”

Van azért még más is


Tamara ezt az esetet a legextrémebb szexuális aktusaként tartja számon, de mint mondja, ezen kívül is bővelkedik szaftos sztorikban:

„Másfél éve vagyunk együtt Ádámmal, akit a Megasztár alatt ismertem meg, ő volt a fodrászom. Az első találkozáskor már szimpatikusak lettünk egymásnak, érezni lehetett a levegőben egyfajta szexuális túlfűtöttséget. Szerencsére ez még most is megvan” – teszi hozzá.

„Ha megkívánjuk a másikat, a legkülönbözőbb helyeken vagyunk képesek egymásnak esni, az sem zavar, ha valaki meglát. Sőt! Talán az még izgatóbbá teszi a dolgot. Szeretkeztünk már kirándulás közben, és másutt is, de ez már maradjon a mi titkunk.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

krees
2010. március 29. 22:16
folytatás: erről is legyen szaftos történeted. Javaslom gondold át, mielőtt leadod, mert ellenkező esetben végtelenül sajnálni foglak.
krees
2010. március 29. 22:14
Kedves Tamara !
Kíváncsi lennék mit kezd veled a párod, ha a "fűtés abbamarad.
krees
2010. március 29. 22:12
és még ez érdekli az embereket? Ő a nagy sztár, híres ember, rá fel kell nézni. Művelt, okos. Sajnálom az egyszer születendő gyerekét. Mit fog neki mondani:-tudod kicsim, anya elmesélte, hogy mit kell csinálni az autópályán. Kis újgazdag senkiházi.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását