2024. május 18. - Erik, Alexandra

Narancs vagy banánköztársaság?!

Tonnányi narancsot és banánt osztott Pintácsi Viki, Növényi Norbi, Keresztes Ildikó és több más híresség. A sztárok a Fidesz mellett kampányoltak szombat délelőtt az Örs Vezér terén.
2010. március 28. vasárnap 08:45 - HírExtra
Nagy volt a sürgés-forgás a Fidesz kampányrendezvényén. A párt mellett kampányoló celebek lelkesen osztogatták a narancsot a járókelőknek, később több száz kiló banán is előkerült a furgonokból.

“Jó napot kívánok, el tetszik fogadni ezt a kiló narancsot tőlem? Tessék hazavinni az újságot is és ugye tudja, kire kell szavazni 11-én?!” Így szólította Pintácsi Viki (korábbi fedőnevén Szandi) a járókelőket, akiket azonban jobban érdekelt az énekesnő új könyve, mint a párt választási programja.



Keresztes Ildi is aktívan sertepertélt az Örs szombati forgatagában, azonban látványosan fáradt volt, a borult időben napszemüvegben osztotta a narancsot is. Később a közeli büfét látogatta meg kezében egy zacskó gyümölccsel, jó erős kávét remélve a kampányajándék hozományaként.



Fél 11-kor Növényi Norbert is befutott és azon nyomban nekiesett a munkának. Csak úgy tépte a gyümölcsösládákat, alig akadt járókelő, aki nem Norbitól kapott volna egy zacskónyi banánt, vagy narancsot.



Balázs Fecó sem kilóra akarta megvenni a szavazatokat, tavaszi vitaminkúrát ajánlva nyújtotta át gyümölcseit kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A narancsot osztogató párt képviseletében a zuglói jelölt Kulcsár József és Pesty Imre pörgött a porondon: bár banános zacsit ritkán láttunk a kezében, telefonjával aktívan szervezte az esemény zavartalan lebonyolítását.



Gyorsan ürültek a ládák, időközben pedig a kampánypénzből vásárolt gyümölcsök sorsáért aggódó nénik szállították a friss híreket a rendezvény szercvezőinek: “Ott árulják a narancsot az aluljáróban a hajléktalanok, hát csináljanak már valamit!”. Egy másik: “milyen pofátlanok ezek a csöves fiatalok, itt kínálják ládaszámra a narancsot az orrunk előtt!” A járókelő a gomba tövében meghúzódó punk fiatalokra célzott, akik a szombat esti bulira gondolva váltották készpénzre a potyanarancsot.



Megkérdeztük Ildit, Vikit, Norbit és Fecót, vajon mennyi gyümölcsöt szórtak szét röpke 1,5 óra alatt?

Pintácsi kisasszony legalább 50 kilósra saccolta teljesítményét, Keresztes Ildi még becslésekbe sem mert bocsájtkozni, “sose voltam jó a reáltárgyakból, halvány lila gőzöm sincs” hivatkozással. Növényi Norbert szájából Balázs Fecó kapta ki a szót: “Vagy másfél tonnát biztos kiosztott a Norbi, ha nem többet!” A becslést a Hírextra tudósítója sem merte kétségbe vonni, híres bírkózonkat egy pillanatra sem látta lazsálni.



A sztárok becsléseinél egzaktabb adatok is érdekeltek bennünket, így a szervezőktől tudhattuk meg, hogy a nagy gyümölcsosztást Flamm Tibor zöldség -és gyümölcs nagykereskedő támogatta több, mint 5 tonna narancsot és 1 tonna banánt ajánlott fel.

A külvárosi narancsparti szerencsére különösebb rendbontás nélkül zajlott le, csak egy, a Sugár felől a rendezvény közepébe becsapódó narancs okozott kisebb riadalmat. Szerencsére a nemzetbiztonságot nem fenyegette a repülő narancs, egyedül e sorok írója és egy kollégája forgott “veszélyben”; alig fél méterre tartózkodtak a becsapódás pontos helyétől.



Forrás: Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Flamm Tibor
2013. szeptember 14. 23:04
Az adományozás a Starkin ZRT nél hagyomány ez csak egy töredéke az éves kiosztott adományoknak'Erdély,Kárpátalja Egyházak,Hitközségek öregjei,Duna tv kíséretében megörökitve Alapítványok,Ötvenhatos veteránok stb... Meg lehet győzödní róla! Kár,hogy nem kérdezett a kedves hozzászóló!
Flamm Tibor
2013. szeptember 14. 22:47
Szívesen válaszoltam volna,ha megkérdeznek! Nem a kampájn pénzből lett a narancs és a banán osztás! Akik pedig osztották színészek,művészek,celebek,élsportolók,hazájukat szerető emberek!Név nélkül írni pedig azt jelenti,hogy nem vállaljuk magunkat!A számok pedig messze nem igazak! Narancs cc 100000kg banán pedig 20000 kg került a rászorulok asztalára! Flamm Tibor
beatlear
2010. március 28. 12:50
Ez a "zöldség -és gyümölcs nagykereskedő" igen jól kereshet...persze mivel a felcsúti hátsóját nyelveli,bizonyára elnézi az APEH a az adózási szokásait...
Mitől is kéne rájuk voksolni???
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását