2024. április 30. - Katalin, Kitti

A pornó tette munkanélkülivé Vad Katit

A felnőttfilmek sztárja évek óta nem forgatott pornót, mégis kísérti a múltja és emiatt nem kap munkát – írja honlapján a Bors.
2010. március 22. hétfő 09:59 - HírExtra
Vad Kati, hajdani ismertebb nevén Michelle Wild három évig játszott felnőttfilmekben. Saját bevallása szerint nem bánta meg ezt, de az emberek többsége elítéli őt korábbi munkásságáért – nyilatkozta az ex-színésznő a Borsnak.

Miután abbahagytam a felnőttfilmezést, és a kislányomat vártam, sminkesnek tanultam – nyilatkozta Vad a Borsnak, majd folytatta életének pornó utáni állomásaival: éveken át egy magazinban vezettem a szexuális rovatot, és szerepeltem a Jóban Rosszban című napi sorozatban is.

Vad Kati arról panaszkodott a Borsnak, hogy egy ideje csak sminkes munkát kap, divatbemutatóra is megy, de nagyobb kihívásokra vár. A TV2 hajdani sorozatszereplője szerint nem tartják elég hitelesnek őt a munkaadók.

A Bors szót ejt a szexi anyuka családi életéről is. Férje, Vad-Horváth Zoltán egy belvárosi bár tulajdonosa, de oda nem szívesen menne dolgozni  Vad Kati. Szerinte a vendéglátóipar nem családanyabarát, de ennek a helyzetnek előnye is van. A Borsnak nyilatkozva az expornós elmondta, hogy a saját munkanélküliségének, illetve férje éjszakai műszakának hála napközben mindketten otthon vannak és így akkor eshetnek egymásnak, amikor csak akarnak.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását